pondělí 12. března 2018

Naše nejlepší slečny si vydělají i pět tisíc měsíčně, říká majitel Kalhotkomatu


Není to tak dávno, co jsem se dostala do jedné diskuze o prodeji nošených kalhotek. Na základě toho jsem začala psát článek s názvem: "Proč fetišisti lžou?" a chtěla jsem se bavit o tom, co je vlastně největší problém na prodeji prádla. Není to jen moje osobní zkušenost, ale setkala se s tím spousta prodávajících žen. Lži. Žádá vás o další a další fotky, posílá vám zprávy s erotickým obsahem, o které nestojíte, říká, že připlatí, když pošlete fotku, jak je máte na sobě. Pak žádá fotku rozkroku, aby si byl jistý. A pak?  Dojde na placení a odmlčí se. Na prodej použitého spodního prádla jsou názory samozřejmě různé a padá kolem toho spousta otázek, především co se týče anonymity. O obchodování s nošeným spodním prádlem jsem si popovídala s majitelem Kalhotkomatu, místa kde bezpečně prodáte nošené kalhotky.

Chci u vás nabídnout svoje kalhotky, jak to probíhá?

Nejprve se musíte zaregistrovat. Vyplníte údaje o sobě a svůj profil. Vaše osobní údaje samozřejmě zůstávají pouze u nás. Poté přichází proces ověření pomocí fotografie, abychom zákazníkům garantovali pravost Vašeho profilu. Nakonec vložíte své nabídky - ideálně samostatnou nabídku na každý kus prádla, ve kterém se vyfotíte.

Ověřujete si profily žen, které prádlo nabízejí - co o sobě musím říct a proč?


Z právních důvodů potřebujeme Vaše jméno, příjmení a datum narození. Dále potřebujeme Vaše kontakty - email a telefon. Důvodem jsou notifikace o průběhu objednávek. Nakonec je tu ještě číslo účtu, kam Vám budeme posílat Váš výdělek. Pro jistotu opět zdůrazním - všechny tyto údaje striktně zůstávají u nás a není možnost, jak by se je kdokoli dozvěděl.


U každého prádla vidíme cenu a pak ještě doplňkové služby. Jak tohle funguje?

Výběr prádla (ale nejen prádla, kategorie nabídek jsou opravdu pestré) je pouze první krok. Každý zákazník má svá přání a tužby. Ale kdyby je jen napsal do textové poznámky, slečna by nemusela některé z nich chtít plnit. Zároveň řešení ceny by bylo složité. Proto jsme parametry nabídek rozdělili na volbu počtu dní nošení a další doplňkové služby. Mezi ně patří např. fotky a videa z nošení, způsob zašpinění, pomočení, nebo třeba dárkové balení. U každé nabídky slečna může nastavit cenu těchto příplatků.

Jak je to s penězi? Přijde mi platba na účet přímo od zákazníka? Budu platit něco za to, že prodej zprostředkujete?

Platba Vám přijde na účet přímo od nás. Vám opět zachováváme anonymitu a zároveň máte jistotu platby. Za zprostředkování celého obchodu si z celkové ceny bereme 19%.


Může mě zákazník kontaktovat a najít někde informace, které jsem uvedla?

Zákazník Vás může kontaktovat pouze prostřednictvím nás. Vaše osobní údaje, tedy ani kontakty, v žádném případě nepředáváme. Do budoucna přemýšlíme o chatu.

Jak je to s odesláním balíčku? Nezjistí podle toho kupující moji adresu?

Nezjistí. Zpětná adresa na balíčku je uvedena na naši firmu.



Co vás přivedlo k myšlence založit Kalhotkomat?

Už dřív existovala spousta inzerátů, kde se nabízí i poptává použité spodní prádlo. My jsme chtěli vytvořit jedno místo, které usnadní nákup použitého spodního prádla a zároveň dodá maximální možnou anonymitu prodávající dívce i zákazníkovi.

Kolik lidí za tím stojí?

Zakladatelé jsme dva. Jsme spolužáci již ze střední a potom i z vysoké školy.

Co na to říkají kamarádi?
Je to samozřejmě vděčné téma pro spoustu vtipů. Ale vše v dobrém. Samozřejmě nám fandí.

Slyšela jsem, že například v Japonsku jsou hitem automaty na použité kalhotky přímo na ulicích. Dovedete si představit něco podobného u nás?

Také jsem to slyšel. Když jsem v Japonsku před 10 lety byl, tak už se to myslím také říkalo, ale nikde jsem je tam neviděl. Takže kdo ví, jak to je. A hlavně kolik jich tam je. U nás jsme o tom také přemýšleli. Ale spíše to nemůže fungovat - vzhledem k poptávané anonymitě kupců. Mohlo by to vést ke skrytým kamerám namířeným na automat a tak podobně...

Jaký je váš osobní názor na obchodování s nošeným prádlem? Vadilo by vám, kdyby vaše partnerka měla takovou brigádu?

Principielně ne, nic na tom není. Je to asi jen otázka peněz - zda se to vyplatí. Naše nejlepší slečny si vydělají i 5000 Kč měsíčně...


Kalhotkomat najdete také na Facebooku TADY

5 komentářů:

  1. Já myslím že to vůbec není špatný nápad. Sama k tomu mám sice trochu odpor a nevím, jestli bych něco poslala, ale na základě toho si říkám vlastně proč ne. Tahle cesta se zdá být jednoduchá a jak říkáš i bezpečná co se týká anonymity.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímalo by mě, jak by ti chytráci, co založili tento byznys, řešili, kdyby se zákazník něčím od prodávající nakazil. Pochybuji, že od prodávajících chtějí vidět testy na pohlavní choroby apod., když posílají prádlo od krve, riziko je tam dost velké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi podobne, jako resi Coca Cola, ze vicka od flasek jsou nezavadna, kdyz je nekdo zere... :-D

      Vymazat
  3. Myslím, že je to velmi zaujímavý nápad a i keď to nesie nejaké zdravotné riziká, ani od dievčat na privátoch si asi nikto nepýta krvný obraz a výsledky testov na pohl. choroby pred tým, ako si to s nimi rozdá...

    Mia | Mia Král

    OdpovědětVymazat
  4. Nazdar prasáci, kdyby jste byly profi čmuchači, asi by jste si to obstarali jinym způsobem než sypáním svých vydělaných peněz zbetéčně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥