pondělí 16. ledna 2017

3 pomůcky do kterých se vyplatí investovat

"Stojí to opravdu za to?"
Dnes jsem se rozhodla dát dohromady tři hračky, bez kterých bych se neobešla a nakonec jsem nemusela vůbec dlouho přemýšlet. Často se totiž ptáte, zda má cenu si pořídit tuhle nebo tamtu pomůcku a zda to nebudou vyhozené peníze. Nemluvím teď za všechny, mluvím za sebe a dobře vím, že každá z nás chce něco jiného. Na druhou stranu, v mém nočním stolku (a už i ve skříni) je docela dost hraček, ke kterým už se vůbec nevracím a i když jejich cena nebyla nízká, nenašla jsem u nich nic tak převratného. Klidně mi do komentářů napište, co řadíte mezi oblíbence vy a co vás naopak zklamalo. Staré dobré rčení, že nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci, platí i u erotických pomůcek a někdy se opravdu vyplatí chvíli šetřit a dopřát si pak maximum! 



1. Womanizer


Je třeba ho vůbec připomínat? Neptejte se na to, jestli ta cena není přehnaná! Dnes už nejsou tak drahé a věřte, že orgasmy, které vám Womanizer zajistí, za to rozhodně stojí. Pokud o sobě víte, že vás dokáže uspokojit dráždění klitorisu, pořiďte si ho a žádnou jinou hračku už nebudete potřebovat. 

PROČ? 
Orgasmus, který dokáže Womanizer zařídit je úplně jiný než s klasickou vibrační pomůckou. Pyšní se tím, že prý dokáže udělat i ženy, které mají s dosažením orgasmu problémy a já musím říct, že je spolehlivější, než cokoli jiného. Navíc stačí tak málo času!

2. Masážní hlavice 



I když už jsem vyzkoušela velké množství erotických pomůcek, masážní hlavice mě tak nějak minula. Nevím proč, možná mi nepřišla dost zajímavá, atraktivní a říkala jsem si, že je to zbytečně velký "krám", který se mi nevejde do nočního stolku. Možná vám neuniklo, že jsem tyhle ledy prolomila pořízením TokiDoki hlavice a začalo tak zase období objevování a zkoušení. Upřímně si teď říkám, proč jsem tenhle zázrak neobjevila dřív. Rozhodně o téhle hračce ještě uslyšíte, protože má široké využití!


PROČ?
Masážní hlavice napájené ze sítě mají nejsilnější a naprosto bezkonkurenční vibrace, které vám zařídí silné orgasmy! Hlavice má široké využití a nechá se skvěle zapojit do sexu, dobře se kombinuje s další erotickou hračkou, je skvělá na "mučení" (a využijete ji, až vás budou bolet záda). Plynule regulovatelné vibrace? Absolutní zázrak!


3. Perfektní dildo

Na třetí místo jsem zařadila kvalitní dildo. Možná se divíte, že to není vibrátor a já vám hned řeknu proč. Zatím jsem prostě nenašla vibrátor, který by mi vyhovoval a raději mám na vnitřní stimulaci nevibrační hračky. Tady se budou asi názory dost rozcházet, ale za sebe říkám, pokud vás vzrušuje vnitřní stimulace, vyzkoušejte ho! 




PROČ?
Nabídka je tak pestrá, že rozhodně nemusíte slevit ze svých požadavků. Stůjte si za svým především když hledáte dobrý materiál, velikost i samotný vzhled. V okamžiku, kdy vlastníte takový kousek, máte vyhráno! Dildo je prostě základ!

S těch dražších kousků (ač nejsou vůbec špatné) bych litovala peněz za párový vibrátor We-Vibe (2.200,-), vibrátor Patchy Paul (2.000,-), vibrátor do kalhotek Intimate Teaser (1.800,-), Satisfyer Pro 2 (1.600,-). Jak říkám, tyhle hračky nejsou žádným propadákem, ale nějaký "wau-efekt" se nedostavil. Když už si pořídím hračku někdy v hodnotě několika tisíc, nechci, aby ležela na dně skříně.


3 komentáře:

  1. S první hračkou zatím nemám zkušenosti, ale slyšela jsem tolik zvěstí... že nakonec asi neodolám :D
    Druhou hračku jsem objevila také nedávno a nedám na ni dopustit. Dopřává nejen úžasné upokojení ale i obrovké možnosti využití. A i když je dobíjecí, vibrace má vážně perfetkní
    Třetí, dilda mě obecně moc nezaujala. Jednou za čas se po nějakém zajímavém poohlédnu a nějaké i vlastním, jen... asi pořád nemám to pravé. Na druhou stranu, to ani vibrátor.

    Osobně mám hodně ráda třeba vibrační vajíčka. Jsou to příjemné společníci, s kterými je vždy hromada zábavy.

    OdpovědětVymazat
  2. Já zjišťuji, že pořizovat hračky jen pro sebe u mě nemá moc cenu. Uspokojuji se většinou ve vaně proudem vody a jen málokdy dosáhnu orgasmu jinak, než přes klitoris. Také se málokdy cítím vlhká a vzrušená jen tak, když to napíšu bez obalu, takže dilda a vibrátory u mě nemají moc místo (spíš při hrátkách s partnerem, když jsem vzrušenější, je to i lepší, a přijde mi, že parner je co se týče hrátek se mnou zručnější, než já sama a dokáže toho lépe využít). Uvažuji časem o Womanizeru a možná o nějakých venušiných kuličkách, to spíš na posílení vnitřního svalstva. Musím uznat, že i ta masážní hlavice mě zaujala, spíš opět do dvojice s partnerem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten womanizer by mě hodně zajímal. Nedávno mi o tom říkala jedna kamarádka, která si to koupila a prý to fakt stojí za to. Taky už si nějakou dobu říkám, že bych si po dlouhé době mohla koupit nějakou novou hračku. Toto je určitě na seznamu. Co mě ale ještě láká jsou i takové ty anální stimulátory. To bych taky hrozně ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥