sobota 18. března 2017

Chytré kuličky BOOM HIBALL


Nerada to přiznávám, ale jsem flákač. Třiceti denní výzvy končím pravidelně po týdnu, úkoly dělám až tehdy, když mi papíry padají ze stolu a o posilování radši nemluvím. Samozřejmě, že doma mám venušiny kuličky a velmi dobře znám výhody jejich nošení, ale upřímně, cílené posilování pánevního dna je pro mě nudná záležitost, na kterou vůbec nemám chuť.
Když jsem objevila inteligentní kuličky BOOM HIBALL, byla jsem motivovaná hlavně tím, že se nejedná tak úplně o erotickou pomůcku, ale spíš o technologii pro cílené i zábavné cvičení. Začala jsem hledat nějaké informace a nakonec jsem celá nadšená nesla z pošty balíček. Jak asi tušíte, Hiball nejsou jen tak nějaké obyčejné kuličky, ale díky spojení s telefonem jsou mnohem víc!


Možná to bude vypadat tak nějak "neuspořádaně", ale rovnou začnu tím, co kuličky HiBall umí a co nejvíc zaujalo mě. Primárně jsou navržené k posilování pánevního dna s důsledným trenérem. Osobní trenér, který se ukrývá ve vašem telefonu, dbá na to, zda cvičíte správně, zaznamenává vaše pokroky a povzbuzuje vás. Docela dobrou motivací vám může být i komunita ostatních "fitnessek", kde můžete (ale samozřejmě nemusíte) sdílet své úspěchy a sledovat, jak se zlepšujete. Aplikace vám dává pokyny, kdy máte svaly stáhnout, jak dlouho držet zatnuté a kdy povolit a intenzitu zaznamenává do grafu. Tohle se mi moc líbí, můžete překonávat samu sebe, plnit úkoly a hlavně nad správným posilováním svého pánevního dna máte konečně kontrolu.



Aplikace nabízí kromě tvrdého tréninku také zaslouženou zábavu. Na hry jsem se těšila nejvíc a hlavně jsem byla zvědavá, jak mi to půjde. Hry se totiž ovládají jenom zatínáním poševních svalů, což je docela výzva. V aplikaci najdete celkem tři hry s roztomilou kočičkou, to je docela úlet, ale podívejte se, že je to fakt roztomilé a možná to bude konečně způsob, jak u cvičení pánevního dna vydržet delší dobu.


Vibrace jsou příjemné, silné a hlavně tiché. Trošku jsem se bála toho, jak hlasité kuličky budou, ale jsem příjemně překvapená. Posilovat a hrát můžete tak totiž vážně kdekoli. Kromě toho, že jsou kuličky určené k posilování, jsou samozřejmě určené i pro potěšení, orgasmy a rozmazlování. Aplikace má přímo režim, který udělá z kuliček klasickou erotickou hračku. Mobilem můžete vybírat ze čtyř různých vibračních programů, u kterých ještě navíc volíte intenzitu vibrací.


Kuličky se dají používat jak s aplikací tak v offline režimu. K jejich zapnutí i vypnutí slouží jedno tlačítko, po jehož přidržení se kuličky rozblikají a jsou připravené. V režimu offline se kuličky ovládají stahováním svalstva, za které vás odměňují vibracemi. Čím víc svalstvo stáhnete, tím víc kuličky vibrují. Úplně klasický "vibrátor" se z nich stává po krátkém stisku tlačítka, kdy začnou intenzivně vibrovat.

Myslím si, že když už si tyhle kuličky pořídíte, budete je chtít používat především s aplikací. Tu si stáhnete jako jakoukoli jinou aplikaci na App Store nebo přes Google play. Pro ještě rychlejší vyhledání můžete rovnou oskenovat QR kód z krabičky.
Aplikace je pro Android až od verze 4.3, takže se na to před zakoupením kuliček mrkněte, protože bez aplikace nejsou vůbec tak zábavné.I když aplikace není (zatím) v češtině, není její instalace ani následné používání vůbec složité. Věřte, že když to říkám já, tak to je pravda, protože mě tyhle věci dělají obvykle docela problém.
Po té, co kuličky zapnete a rozblikají se, začnou přes bluetooth hledat váš telefon a zábava může začít! Nepřijde mi důležité, abych aplikaci a jakýsi "návod" víc popisovala, protože mě bavilo i samotné zkoumání toho, co se asi stane, když stisknu tohle nebo když vyzkouším další možnosti.

Teď v rychlosti přejdu k tomu, co obvykle říkám hned na začátku recenze. Kuličky jsou ze 100% silikonu, na dotek jsou příjemné a hladké. Na první pohled na mě působí docela masivně, přece jen je v nich ukryta dost inteligentní výbava. Sama u klasických kuliček sahám po malé velikosti, protože jsem měla ne úplně dobré zkušenosti s většími rozměry kuliček. Větší kuličky mi po delším nošení způsobovaly tlačení v podbřišku a zkrátka jsem měla pocit, že se do mě nevejdou. HIBALL ale nosíte hlavně když se chcete věnovat posilování nebo hraní her. Nejsou to pravděpodobně ty kuličky, které si vezmete někam na cvičení nebo na nákupy. Dlouhá anténka je naštěstí úplně měkká a ohebná, takže se nechá ohnout tak, jak vám to bude vyhovovat, ideálně ke klitorisu. Kuličky jsou voděodolné, mají jen jeden malinký otvor na nabíječku. Jsem ráda, že díky té voděoolnosti mohu kuličky normálně umývat teplou vodou, mýdlem a dezinfekcí a nemusím se o ně při čištění bát, jinak tuto vlastnost asi nevyužiji.

Rozměry:
celková délka (včetně anténky) : 21,5 cm
délka anténky: 13,5 cm
délka obou kuliček: 7,5 cm
průměr kratší kuličky: 3,2 cm 
průměr delší kuličky: 3,1 cm
průměr spoje mezi kuličkami: 1,6 cm

Barva kuliček je výrazná růžová, se kterou nemám nejmenší problém a moc se mi líbí praktická krabička a sáček na skladování. Jediné, co by vás mohlo odradit, je cena kuliček, která je v současné době přece jen trochu vyšší, než bych chtěla. Na druhou stranu na vývoji kuliček se podíleli gynekologové, návrháři, IT specialisté i výzkumní pracovníci, takže jejich práci musíme patřičně ocenit. Jsem zvědavá, jestli u kuliček vydržím, zatím jsem je vyzkoušela, na první pohled se mi líbí, ale pořád je to věc, na kterou si musíte najít čas, prostor a chuť. Ale jestli mě nedonutí tohle, tak už vážně nevím.. ☺

Děkuji sexshopu Růžový Slon 
BOOM HIBALL najdete TADY  za 2999,-





5 komentářů:

  1. Ty brďo, délka přes 21 cm, není to nějak moc? Bych se bála, že se to do mě nevleze :( :D Jinak škoda té ceny, vypadají hodně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta délka je včetně té anténky, já to tam dopíšu, protože chápu že to takhle může vyděsit :D

      Vymazat
    2. Už to zní líp, ale... I tak! :D

      Vymazat
  2. A my, co máme Windows Phone, zase ostrouháme. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý večer, mám dotaz. Koupila jsem si tyto kuličky a jsou super. Ale asi po 15 minutách se mi samy od mobilu odpojí a už se nechtějí připojit. Neblikaji a nejde dělat nic.stalo se vám to někdy? Díky za odpověď;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥