pondělí 7. července 2014

Kouření podle Jamese

 Osobně jsem si orální sex zamilovala, můžu se na něj dívat zblízka, užívat si ho, cítit ho.
I když existuje spousta řečí a rad, každý si na to svoje musí přijít sám a s novým penisem zas a znova, protože žádný není stejný a žádný to nemá rád úplně stejně jako ten předchozí. A tak můžeme kouknout na pár videí a zjistit, že teoreticky jde o to, obemknout ho rty a pohybovat při tom hlavou nahoru a zase dolů, ale prakticky? 




"Nejradši mám, když to bereme spontánně. Divoce mi svléká oblečení a roztáhne mi nohy. Mezi ně si lehne a netouží po ničem jiném než po mým tvrdým péru. Ze začátku ho jen tak lehce oblizuje, strčí si ho do pusy. Potom sjede až ke kořenu, líbá ho a přitom i honí. Následně se neudrží a divoce mi ho kouří. Dávám jí vlasy z obličeje, abych mohl vidět na tu nádheru. Jelikož ONA orál miluje, tak si to užíváme oba zároveň. Líbí se mi, když mi ho celého oslintá a jemně se s ním mazlí. Třeba prsama nebo nohama. A nejvíc citlivé je dráždění uzdičky, ONA mi to dělá tak, že ho vezme do ruky a přejíždí si s ním po horní dásni. Zase ho jazykem přejíždí od spodu až ke špičce, jemně na ní krouží, užívá si pulzujícího kusu ztopořenýho masa. Celého mi ho oslintá, často u toho čichám poppers, což mi vědomí nasměruje jen a pouze na můj penis a na ten fakt, že ho mám celýho v její puse. Mrazení na zádech a v břiše je intenzivnějí a cítím pnutí na podbřišku. Ona zrychlí, potichu sténám a jemně jí přidržuji hlavu rukou.
Podívá se mi do očí a já jen vydechnu: „…už budu.“ A pak už vše nastříkám do její pusinky.
Moc příjemné je skoro před koncem vklouznout penisem mezi prsa a nechat se jimi honit. Následný orgasmus mířený na prsa je moc fajn.

Nemám rád takovéto dušení se pérem, jako je to často v pornu. Orální sex chci smyslný a klidný, ne dávení. Moc příjemné je, když mi cumlá šourek - tady pozor, když je podtlak velký, tak místo slasti nastává celkem nepříjemná bolest! A velmi citlivá je oblast hráze – mezi šourkem a análem. A k tomu análu… Zase někdy jindy ;-)."






4 komentáře:

  1. No, tak ten ocas na tý první fotce je luxusní..

    OdpovědětVymazat
  2. můžu poprosit o článek o poppers?

    OdpovědětVymazat
  3. No tak za větu "už budu" bych střílela :D když jsem se ze začátku a poprvé učila polykat, přítel mi vždycky nějak taktně naznačil, že už to přijde, ale říci mi to takhle natvrdo, asi mě odradí... :-)
    Btw poppers je co? :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Měl jsem hodně holek, do kouření holku nikdy nenutím, ale bohužel jsem ještě nezažil kouření, které by se mi líbilo na plné čáře

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥