středa 30. července 2014

Zlato pojď na to!

Po mojí probdělé noci se vedle mě probouzí. Koukám do stropu (stejně jako předešlých osm hodin), on se ke mě přitulí. "Celou noc jsem nemohla spát a teď mě hrozně bolí hlava" říkám. "Kdyby jsme měli večer sex tak bys mohla" odvětí mi on. 
A mě to dokonale nahraje k tomu, abych na blogu mohla rozebrat jednu věc. 


Čím víc chce sex on, tím míň ho chci já. Tedy, čím více má narážek a čím víc na mě naléhá (doslova), tím míň jsem nadržená. 

Vlastně jsem až do téhle doby neměla pocit, že bych sex chtěla málo. Dokonce jsem měla problém, že ho chci víc než ten druhý. Dokonce ani teď nemáme podle mě sexu málo, řekla bych, průměrně ob den. Problém je v tom, že on to chce asi tak každých pět minut a jeho věčné narážky mi lezou krkem a sex ztrácí svoje kouzlo.



"40% mužů chce sex častěji než jejich partnerka." 

Připomnělo mi to také jednu diskuzi, už nevím kde to bylo a jak to vlastně dopadlo, ale jedna slečna tam psala, jak jí lezou na nervy věčné otírání a řeči. Tu větu jsem si zapamatovala okamžitě: "Já řeknu: Zlato, podej mi prosím sůl. On: Lásko, vykuř mi prosím péro." Člověk se neubrání úsměvu a pobavení, když tohle čte, i když mu to připomíná to, co má doma. Ano, to je přesně TO ono...Úsměvné ale otravné.

Při tom jsem do něj blázen. Zvlášť když jde platit po tom, co natankuje, a já sedím v autě, pozoruji každý jeho krok a nemůžu se ubránit myšlenkám jak sexy chlapa mám. 

 Je to se sexem jako s oblíbenou písničkou? Dokola jí posloucháte, milujete jí ale jakmile jí dají do reklamy a ona za vámi doslova "leze" všude, je najednou protivná a mažete jí z přehrávače..



19 komentářů:

  1. Mela jsem s pritelem uplne stejnej problem. Vzdycky jsem sex milovala, spali jsme spolu i vickrat denne, ale pak jsem mela trosku vic "stresujici" obdobi, vracela jsem se domu unavena a uplne jsem nemela chut. V tu chvili zacal mit taky narazky, nalehal (i fyzicky) a to me od nej spis odpuzovalo. Nakonec se mi povedlo mu to aspon trosku vysvetlit (i kdyz to byl boj :D) a ted uz je to mnohem lepsi, vracime se do "starych koleji", tak i tobe drzim palce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to napsáno v diskuzi na VotočVohoz. Taky jsem to četla.
    Popravdě tenhle dotírací problém jsem měla s ex přítelem. Měla jsem pocit, že náš vztah je fakt jenom o jednom. Kdekoliv jsme byli pořád něco takového řikal.....a stupňovalo se to. Dokonce jsem s ním pak fakt dlouho nespala, protože to prostě nešlo.
    vypěstovala jsem si i averzi na podobné maníky na akcích. Už to neberu s humorem jako předtím, ale jsem fakt otrávená.
    Nynější přítel na tom v tomto ještě není tak zle. Asi proto, že se častěji nevidíme než vidíme. Pořád to po pár letech má to kouzlo, kdy se spolu o tom bavíme, blbneme...ale nikdo z nás to tomu druhému nepodstrkuje.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ja mam zase opak. S pritelem nespime vubec. Ja sem ta kdo naleha, skemra. Takze ja sem zas druhy extrem

    OdpovědětVymazat
  4. To zase bývalý jednoho krásného dne se vzbudil a nechtěl.....trvalo to půl roku....tak přišlo na řadu čau a pá. Zničilo to celý náš 5letý vztah....to jsme spolu měli zařízený i byt už ./

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uplně mi mluvíš z duše, 5 letej vztah, bez sexu poslední rok (bydleli jsme spolu, příležitostí bylo víc než dost). Z jeho strany žádný sexuální náznaky ani signály nepřicházely. Připadala jsem si nechtěná a hlavně nemilovaná a nepřitažlivá. Pak mi někdo jednou ukázal že přitažlivá jsem a můžu bejt i milovaná, takže taky došlo na "čau a pá"(ne, neopustila jsem přítele kvůli jinýmu, jen jsem pochopila, že to může bejt i jiný než to, co jsem v tý době měla, ale se stejným člověkem už to nešlo). :-)

      Vymazat
  5. Já to měla stejně minulý rok. prostě jsem nějak nechtěla a on pořád, a o rok později jsme si to prohodili :DD třeba na tom budete stejně :))

    OdpovědětVymazat
  6. Jako by si mi mluvila z duše =). Když je náhodou pár dní bez narážek a těchto řečí, tak bych na něho skočila každých 5 minut, ale jakmile vypouští z pusy tyto věty jako v článku, tak mám pocit, že bych sex nemusela mít měsíc =D.

    OdpovědětVymazat
  7. Komentář z at: 30. července 2014 6:49

    Jsme na tom úplně stejně. Když ho uprosím jednou za měsíc, tak je to moc. Už vůbec nevím, co mám dělat, nezabírá nic. Když se ho zeptám, jestli ho přitahuju, tak prý ano. A celkem i tomu věřím, stačí jen, abych ho objala a už mu stojí, ale sex prostě ne. Ale on odmítá i kouření, honění všechno, vůbec si na něj nenechá šáhnout..tak já nevím. :( Ale fakt mě nebaví být neustále ta, co dolejzá a škemrá..myslím si, co by za to jiný chlapi dali, kdyby k nim přišla holka, stáhla mu kalhoty a jen ta mu ho začala kouřit. :(

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ráda, že s přítelem takové problémy nemáme... ba naopak :) vidíme se velmi málo (tento víkend se uvidíme po 4 týdnech), takže se vždy na sebe těšíme a vše si užijeme :)
    Zkuste trávit více času od sebe :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jity: Asi to nebyla reakce na mě (at: 30. července 2014 11:35), ale nedá mi to. S přítelem jsme se viděli jen o víkendu, někdy jen jednou za 14 dní a teď si našel práci, kdy je 10 dní pryč a 4 dny doma. A nic....Je asi divnej.

    eM

    OdpovědětVymazat
  10. Pro eM:
    Tak to opravdu netuším... přeci jen s tímto zkušenosti nemám, ale určitě bych si o tom s ním zkusila v klidu promluvit (jsem zvyklá se svým přítelem mluvit otevřeně o všem - i když občas chvilku trvá, než si o tom chce promluvit i on).
    Netuším, co bych v takové situaci dělala... když by o tom nechtěl mluvit... asi bych to chvilku na něj nějak zkoušela... pokoušela se vymýšlet nějaké nové věci... ale po nějakém čase bych to asi vzdala a počkala, jestli se vzpamatuje, nebo ne... Přeji hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  11. No, a já myslel, že když budu své ženě dávat najevo jak moc o ni stojím a jak moc je pro mně žádoucí a přitažlivá, tak je to správně. A ona mě opravdu přitahuje pořád a stále. A tady se dočítám, že ji to může obtěžovat. A odrazovat od chuti na sex. Asi je nutné najít tu správnou míru. A vidím, jak to máte vy holky skoro každá jinak. Já jsem se svojí ženou 16 let a ještě jsem nepřišel na to jak to má ona. Je to neustálé zkoumání a "dobývání" z mé strany a skrývání a bránění z její. My chlapi to asi máme jednodušeji nastavené ... Když ona odmítá, já o to víc "dobývám" ... A pak jsou holky, který to mají opačně ...
    Že bych vyměnil ženu?
    Ziggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, myslím, že někteří pánové postrádají jistou míru empatie. Pak nepoznají jestli holka odmítá, ale dělá jen jak se říká "Zagorku" a chce být dobývána o to víc, a nebo jestli to odmítnutí myslí opravdu vážně a nechce nic a máte ji nechat být. Řekla bych, že všechny holky využívají mimiku tváře, gestikulaci rukama, či řeč těla docela dobře, takže upřímně někdy nechápu, že to pánové prostě nepoznají. ;) Adél

      Vymazat
  12. Jity: Děkuji, ale už je to asi ztracený, on se o tom bavit nechce, prý je všechno v pořáku, jen není čas. Jsme spolu přes rok, co by bylo za pár let? Jsem ještě mladá na to, abych žila takto, a on je dokonce ještě mladší než já, člověk by řekl, že bude jak králík. Je to moje první zkušenost s takovýmto chlapem, předtím jsem měla normální, zdravý vztahy, a nic moc pocit. Můžu říct, že se sebevědomím to udělá celkem divy, zvlášť u mě, citlivky a vztahovačky, co si bere všechno osobně. Ale děkuji. :)

    eM

    OdpovědětVymazat
  13. Podle mě je to normální a chutě na sex se mění :) Ono se to za chvilku zase otočí. Já to mám tak, že jednou bych na něj skočila každý den, a jindy to nemusím mít skoro týden :)

    OdpovědětVymazat
  14. My s přítelem máme tkaovou blbou situaci - nemáme kde spát. Ale když se chce, tak všechno jde. V autě, přírodě a tak. A jemu je to jedno. Spíme spolu tak 3x do roka. Jsem zoufalá a nevim co dělat. Žádný narážky, nic. Takže já bych uvítala cokoli :D

    OdpovědětVymazat
  15. Můj nynejší přítel by chtěl zkusit trojku (dvě holky, jeden kluk). Já se mu jednou svěřila, že mám k holkám trochu větší náklonnost, než je obvyklá (prostě, že si myslím, že jsem "bi") a že se mi spousta holek líbí. Jenže od tý doby mi nedá pokoj, jsme někde v hospodě, ve městě, na zábavě, na pouti - kdekoliv a on mi furt předhazuje holky, který chodí okolo nás (někdy i dost mladý náctiletý slečny) tím stylem, že říká: "ta by byla viď? S tou by sis to užila, ta by ti vy*ízala ku*dičku". No a z toho pramení problém, nebaví mě na to už reagovat, nebaví mě už mu furt říkat, ať je radši zticha, než aby říkal tohle. Navíc to, že sleduju slečny okolo nás přece neznamená, že se mi hned všechny líbí a chtěla bych je do postele. ;) Takže u nás nejde o sex, ale spíš o to, že mi furt předhazuje nějaký moje fantazie, který se ale asi neuskuteční, protože mi je pěkně otrávil. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Já přesně opačný problém, sex potřebuju pořád, ale opravdu pořád. Měla jsem přítele, který byl o 14let starší než-li já, takže jsem očekávala, že bude chtít často sex a bude v tom experimentovat, když už je o tolik starší, ale opak je pravdou. Ze začátku sex celkem ušel ale po té? sex už moc nechtěl, když jsem po něm skočila, tak řekl, že nemá náladu a když už měl a já chtěla experimentovat, ať to není pořád stejný stereotyp, tak na to jednoduše nebyl. Tak asi proto prahnu tolik po sexu a hlavně chci všechno zkusit a miluju tvrdej sex:) Například přivázání, mlácení přes zadek, škrcení...takže i proto je těžké někoho takového najít:D Takže jsem buď moc náročná a nebo nevím:/

    OdpovědětVymazat
  17. Taky máme doma poslední dobou spíš opačný problém. Já bych sex chtěla, ale manželovi občas prostě nestojí. Přemýšlela jsem čím by to mohlo být. Někde jsem četla, že toto může ovlivňovat i stres a různé jiné faktory, tak to možná bude tím. Naštěstí jsme na toto ale našli řešení. Skvěle na to totiž pomáhá viagra. Poprvé jsme to zkoušeli někdy dva - tři měsíce zpátky a docela jsem koukala jak rychle to zabralo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥