sobota 3. května 2014

Velký test gelů!

Na orál, na anál, na klasiku, s vůní, bez vůně, vodní nebo silikonové? Vyplatí se připlatit si a nebo je to vlastně jedno?
Po delším zkoumání a testování se dnes podíváme na test gelů!



Gel Natural 
Co slibuje? 
Gel Natural má stejné vlastnosti jako přirozený tělní sekret. Když použijete pár kapek gelu, bude vám to při sexu i masturbaci lépe klouzat a celkový zážitek bude lepší. Tak jak to příroda sama chtěla…Není parfemovaný ani barvený, takže ho můžeme používat bez obav ve větším množství – ložní prádlo nebude potřísněné. Chuťově je také téměř neutrální. Gel Natural je ideální pro použití s prezervativy a erotickými hračkami všech materiálů.

Jaký je doopravdy?
Bylo mi jasné, že tohle je taková ta klasika- nic moc výdrž, ale za to příjemný, bez chuti a zápachu a s univerzálním použitím. Musím hned říct, že já mám takové gely nejradši, hodně často mi vadí specifická vůně gelů a když už používám gel, chci ho používat bez omezení (nechci se např. kvůli odporné chuti při sexu vyhýbat orálu atd..). Na to je tenhle gel fajn. I když výrobce slibuje žádnou vůni, mě gel nevoní. Možná jsem na to opravdu příliš citlivá, ale po chvilce mi přijde jako nějaké sedmikrásky nebo tak něco.

Hodnocení: 
Gel Natural bych si koupila jen v případě, že bych nechtěla dát za gel nějaké větší peníze. Stojí totiž jen 129Kč. Pokud ho porovnám s dražšími gely, je rozdíl dost znát (zvlášť v usychání). Na anální sex bych ho vůbec nepoužívala, ale na klasiku, proč ne. Gel je na vodní bázi, já mám radši silikonové, ale aspoň nehrozí, že gel nevyperete. 






Super Glide

Co slibuje? 
Kvalitní lubrigel SUPER glide je základním pomocníkem při masturbaci, partnerském sexu i při použití erotických pomůcek. Kdo maže, ten jede! A v sexu to platí dvojnásob.
SUPERGlide je nejlepší lubrikační gel na vodní bázi, který jsme kdy vyzkoušeli. Neutrální, bez parfemaceVýborně klouže, zasychá podstatně méně než levnější gely. Dlouho vydrží, nedělá fleky a dobře se umývá.

Jaký je doopravdy?
Tenhle gel si nemohla vynachválit moje kamarádka. Jak je super, nevysychá a používají ho i při análním sexu, který jí jinak vadí. Došla k závěru, že už jiný gel nechce a má tak stálé místo na jejich nočním stolku. Já moc gelům na vodní bázi nevěřím, čekala jsem, že budu zas zklamaná, ale bylo to právě naopak. Už při focení pro článek, když jsem si gel nalila na ruku, jsem zjistila, že má pravdu. Gel nešel jen tak lehce otřít a na kůži vytvořil hodně příjemnou vrstvu. Příjemně mě potěšilo, že je opravdu bez chuti i zápachu. Zkusila jsem ho při masturbaci a je to rozhodně nejlepší gel na vodní bázi, který jsem do teď zkusila. 

Hodnocení: 
Za cenu kolem tří stovek je to zázrak. Jen když si vezmete, že př.u gelu Natural musíte gel pořád přidávat aby klouzal a spotřeba je dvakrát tak větší, vyplatí se, si připlatit. Pořád ale myslete na to, že je na vodní bázi a tak třeba na celkovou masáž, ačkoli při sexu nezasychá, není vůbec vhodný. 






Dráždivý gel s hřejivým účinkem 

Co slibuje?
Dráždivý gel můžete s partnerem použít při společném sexu nebo s erotickými hračkami. Zvyšuje prokrvení a citlivost nejen vagíny a penisu, ale třeba i bradavek. Uvidíte jejich pěkné napružení a zvýšení citlivosti. Gel je na vodní bázi, takže ho můžete používat i s kondomem a všemi druhý erotických pomůcek.

Jaký je doopravdy?
S tímhle dráždivým gelem jsem se poprvé setkala už dřív, když mi ho poslali z Růžového slona jako vzorek. Ten malý sáček mě dlouho lákal, až jsem ho jednou při masturbaci zkusila, je skvělý a příjemný a opravdu hřeje. Na rozdíl od jiných gelů (např. Primeros Hot lovin) hřeje ale tak akorát a nemáte pocit alergické reakce, s tím, že až to skončí musíte se vydrhnout nebo se zblázníte. Při sexu se mi tenhle gel líbil ještě víc, díky prokrvení je všechno intenzivnější. Vadí mi, že má opravdu hnusnou chuť a nevoní, taky nijak zvlášť (v porovnání s dražšími gely) nemaže.

Hodnocení: 
To co gel slibuje, plní. Je to hodně příjemný gel, který vám zpestří jak sex tak masturbaci. Pocit tepla vydrží jen chvilku, mohl by trvat dýl. 




Olej Slic glide


Co slibuje? 
Velmi kvalitní silikonový lubrikant. Obsahuje hedvábné silikony, které mají podobnou konzistenci jako olej. Dá se tedy dobře roztírat a pokožku i sliznici činí vláčnou, připravenou na sexuální hrátky. Vytváří kluzký film, který namáhaná místa nejen chrání před případným poškozením, ale zároveň uvolňuje a zvlhčuje. 

Jaký je doopravdy?
Hodně tekutý. Na druhé straně ale opravdu skvělý, nevysychá a také bez vůně. Trochu mi vadí balení a aplikace gelu díky pevné lahvičce bez pumpičky. Tenhle není vhodný pro erotické pomůcky, ale jinak bych ho směle použila na všechno, i na anální sex, jen nemá nějak zvlášť dobrou chuť. Více než gel je to takový olej, při masáži ani sexu nevysychá, nemusí se přidávat

Hodnocení: 
Tenhle olej je fajn, pravdou je, že nevysychá a vytvoří kluzkou vrstvu. Trochu mě štve balení, možná pro to se nestal mým úplných oblíbencem. Lahvička nejde zmáčknout, chybí mi např. pumpička. 




Anální gel 

Co slibuje?
Anální gel na vodní bázi je díky specializovanému použití plnohodnotným pomocníkem při hrátkách se zadečkem. Má zvýšenou kluznostprodlouženou dobu zasychání a větší obsah dezinfekční složky než běžné vaginální gely. Je ideální pro použití s kondomy i všemi erotickými pomůckami. Zavádění hraček či penisu do zadečku je plynulejší a jemnější. 

Jaký je doopravdy?
Musím říct, že u tohohle gelu mě odradila ta hrozně nepříjemná vůně,cítím z něj dezinfekci, kterou tedy obsahuje, ale nemusel by to dávat tak najevo. Chuť je příšerná. Na druhou stranu je to gel určený na anální sex, takže bych tohle nemusela hodnotit, ale já mám radši univerzálnější gely. Neobsahuje žádnou znecitlivující složku, kterou naopak u análních gelů hodně lidí ocení. Tak nevím..můj dojem je nakonec nic moc. Zkusila  jsem ho při masturbaci análními kuličkami, ale nijak mě neoslovil, takže na anální sex s tímhle gelem už nedojde. 

Hodnocení:
Možná je to proto, že nemám ráda takhle silně "vonící" gely a také tím, že je jen na to jedno využití a ani tam nesplnil to, co od análního gelu čekám já. Jediné plus bych mu dala za cenu a za to, že v porovnání s ostatními gely na vodní bázi ve stejné cenové kategorii tak rychle nevysychá. 




Gely malina a jahoda

Co slibují?
Vaše hrátky a hlavně orální sex bude pro Vás i partnera voňavější a příjemnější!  Při sexu hezky kloužou, voní a pro jejich příjemnou chuť jsou ideální i pro orální sex. 

Jaké jsou doopravdy?
S oběma ochucenými gely jsem spokojená. Mají dobrou, nechemickou chuť i vůni a při orálním sexu je to opravdu hodně fajn zážitek. V kombinaci se slinami skvěle kloužou a nevysychají. Při klasickém sexu mi vadí, že jsou hodně ulepené, na orální sex jsou ale bezkonkurenční! Měla jsem různě ochucené gely z drogerie, od Durexu a Primeros, musím říct, že tyhle jsou asi tak stokrát lepší. 

Hodnocení: 
Svoje účely plní, při orálním sexu jsou skvělým zpestřením! Jsou sladké, chutnají jako ovocná šťáva. Cena je 129Kč a balení je praktické. 




Největší propadák a největší hvězda na závěr! 

Propadák LSDI Penis XXL Gel 

Co slibuje? 
Na internetu jsem kromě polských stránek nenašla o gelu žádnou zmínku, ale podle názvu a jedné věty na obale, která naznačovala prokrvení, jsem tak nějak tušila že má slibovat hřejivý účinek, prokrvení intimních míst a tím pádem velký prokrvený penis. 

Jaký je doopravdy? 
Můj milý to popsal asi nejlíp, když řekl, že je to jako kdyby měl na něm Francovku (on ten gel dokonce i tak "voní" a podobně mě hřál i na ruce). A představte si, jaký pocit to byl pro mě, když jsem ho měla uvnitř. Neskutečné pálení, které absolutně zastínilo všechno ostatní a jediné co jsem si přála, aby už se gel mohl umýt. S největší zákeřností jsme ho poslali otestovat dál, našemu známému. Ten řekl, že na masturbaci se mu líbil. Takže je to asi tím, jak jsme citliví.. Ale já už ho nikdy nechci ani vidět. 

Hodnocení: 5
Nevím, kde se dá koupit a za kolik, ale řekla bych že je to gel levné kategorie, za který bych ale nedala ani korunu. Na rozdíl od hřejivého gelu ze Slona je tenhle prostě až příliš. 

Hvězda Lubrikační olej Glide4you

Co slibuje? 

Výrobce uvádí
 : silikonový zdravotnický lubrikant. Speciální, hedvábně jemné složení vylučuje lepivost či jakékoliv drhnutí. Výrobek je bez vůně či zápachu, bez konzervačních přísad, neobsahuje oleje či tuky ani žádné jiné látky biologického původu. Nežmolkovatí. Nezanáší póry v pokožce, pH   má neutrální. Neobsahuje vodu, nepoškozuje kondomy.

Jaký je doopravdy?
Můj milovaný gel, nebo podle názvu spíše olej. Zamilovala jsem si ho protože nemá opravdu žádnou vůni ani zápach, žádnou barvu a hlavně chuť. Dá se používat úplně na všechno, bez omezování, tedy kromě erotických pomůcek. Používám ho se skleněnými a to je paráda! Zatím jsem nenašla lepší a příjemnější gel navíc za cenu 225Kč. Na rozdíl od těch na bázi vody, u kterých mi často vadí lepení a vysychání, tenhle klouže ještě dlouho potom a ani při sprchování nejde pořádně umýt. Což jako negativní nehodnotím. 

Hodnocení:
Tenhle gel je podle mě super, nemusí se přidávat, a balení vydrží opravdu dlouho, už ho nějaký čas mám a musím přiznat že často vůbec nešetřím, a pořád je v něm dost a dost. 




Všechny gely ( a ještě spoustu dalších) zakoupíte v sexshopu Růžový Slon TADY 


A jaký máte nejradši vy? 

29 komentářů:

  1. s tím dráždivým souhlasím, příjemné, ale zhruba tak 2 minuty... Malina opravdu dost lepí..

    OdpovědětVymazat
  2. My používáme kokosák :P proti kvasinkam, přírodní a nevyschne, a voníí tkž i orál se dá dělat :)

    OdpovědětVymazat
  3. My pouzivame proste obycejnej (neutralni) od Durexu a spokojenost :) Zkousela jsem i nejake "ochucene", ale ty me vzdy akorat rozcilovaly :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo glide4you je nejlepší. Běžně se dá pořídit kolem 170kč. A třeba gely eros od stejného výrobce se stejným složením stojí kolem 500kč (glide4you je určen jen pro CZ, SK, PL, HU, RU trh v německu kde se gel vyrábí by za cenu kolem 200kč gelu nikdo nevěřil a proto se ten samý prodává pod jinou značkou 2x dráž.). Jinak pumpičku nemá většina silikonových gelů, je to způsobeno tím, že silikon vzlíná, takže by přes pumpičku pomalinku sám vytejkal a potřísnil všechno okolo. Samozřejmě dnešní technologie umožňuje udělat speciální pumpičku s membránou, která tento fyzikální jev potlačuje, ale taková pumpička by byla stejně drahá jak celý gel i s lahvičkou proto se nepoužívá. Takže nedoporučuji nalít silikonový gel do lahvičky s pumpičkou po vodním gelu. Gel je certifikován jako zdravotní pomůcka a je dobrý proti zapařeninám, suché kůži mezi půlkami na zadku (trápí dost žen a není to moc sexy), hemeroidům a análním fisurám. Takže jasnej vítěz.

    OdpovědětVymazat
  5. A co třeba drogérkové ? máš s nimi nějaké zkušenosti ? (pepino, primeros, durex) hodně lidí taky nakupuje právě tyhle z drogérek ..jaký máš na ně názor ty .. koupit ? nebo stojí za nic ? :)
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S "drogérkovými" gely mám zkušenosti, ze začátku jsem zkoušela jen ty a dala jsem jim šanci několikrát. Měla jsem všechny tebou zmiňované značky (jahodový, meruňkový, tee trea, hřejivý a banán) všechny bych zhodnotila stejně- příliš chemická chuť, rychle zasychaly, hřejivý mě štípal. Já bych teď kupovala gely rozhodně v sexshopu a pořádně si vybírala ;) Ale kokosový olej jsem taky zkusila, a ten musím chválit (mají ho třeba v Dm)

      Vymazat
    2. kokosový mám .. a taky mám právě banánový primeros který po nějaké chvilce vyschne používáme ho občas s přítelem a s er. pomůckami a právě váhám jestli koupit nějaký lepší ale potřebuji právě na vodní bázi zatím jsem se dívala jen po těch drogérkových

      Vymazat
    3. Glide4you se da zakoupit i v lekarne a je opravdu spickovy :)

      Vymazat
  6. Ahoj, chtěla bych se zeptat, proc se Glide4you nemůže používat s hračkami?? S bývalým jsme to nevěděli a normalne to tak používali a nic se nedělo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak je to supr gel.. Připojuji se k Tvému názoru.. Naprostá spokojenost..

      Vymazat
    2. Já ho párkrát s hračkama taky použila a nic. Takže nevím, podle mě to může narušit nějaký povrch hraček

      Vymazat
    3. Nemel by se pouzivat se silikonovymi materialy ,ale myslim, ze to takovy problem nebude :)

      Vymazat
    4. Supr, děkuju za odpovědi.. :)

      Vymazat
    5. Narušuje povrch plastových hraček, takže se zničí. Kromě toho taky kvůli změnám v chemickém složení povrchu (+rozrušení "rovnosti" povrchu) začnou být velmi nehygienické a mohou být nebezpečné při kontaktu s kůží, fyzicky i chemicky. Žádné silikonové gely by se neměly používat na plastové(gumové) pomůcky.

      Vymazat
  7. Já nedám dopustit na kokosový olej!

    OdpovědětVymazat
  8. chtěla bych nějaký na vodní bázi který by jste doporučili ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já určitě ten Super Glide, lepší vodní gel jsem ještě neviděla ;)

      Vymazat
  9. Měla jsem jahodový od primeros a teď dvakrát gel 2v1 od durexu-napoprvé quaranu a teď aloe a to aloe je nejlepší-hezky tekuté,hezky voní,dobře chutná,krásně klouže

    OdpovědětVymazat
  10. Kokosák the best :)

    OdpovědětVymazat
  11. Glide 4 you je parádní, jiný už nekupujeme. :) Ještě ke komentáři výše: já jsem po gelech z drogerky vždycky měla nějaké svědění, pálení ap. takže za mě rozhodně už nikdy víc!

    OdpovědětVymazat
  12. Znáš ještě nějaký jiný sexshop s pomůckami?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, znám, psala jsem tady třeba o freesexshopu nebo o vibratory-online.cz. Jinak myslím že sexshop si podle svého gusta může vybrat každý sám ;)

      Vymazat
  13. Ahoj, chci se zeptat, jak je to s trvanlivostí u těchhle gelů? Zajímá mě konkrétně ten Glide4you. Málokdy se mi stává, že bych potřebovala gel, takže ho používám jen jednou za čas. Dřív jsem používala právě ty drogérkový značky a tam se psalo, že se to musí spotřebovat například do 2 měsíců po otevření. Nechci kupovat něco, co použiju párkrát a pak to budu muset vyhodit. Díky moc za odpověď. ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Za mě kokosový olej na prvním místě! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Používám kokosový olej a nic jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj, chci se zeptat zda se mohu kokosovy olej použít s kondomem? ..moc nerozumim tomu jaky druh muzu a nemuzu s kondomem pouzít.díky za radu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nemám zkušenost, ale četla jsem že by se používat s kondomem neměl.

      Vymazat
  17. Holky lze pouzit glide4you s kondomem? Pripadne nejake doporuceni ktere vyhovuji? Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Glide 4 you bych s kondomem moc nedoporučovala, je to silikonový gel a mohl by kondom narušit. Koukni spíš na gely na vodní bázi -třeba SUPER glide

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥