středa 2. července 2014

Dva a ta třetí

".....jsme spolu pět let a on mi řekl, že by chtěl jako narozeninovou oslavu trojku s další holkou, myslela jsem že je to vtip, ale on o tom pořád mluví. Nevím jestli to udělat nebo ne, mám pocit že budu žárlit a že se náš vztah pak změní. A taky nechci aby byla lepší než já. Jaký na to máš názor?"

Co se týče sexu ve třech, nemám na to úplně jasný názor. Nemám prostě žádné "Ne, nikdy!" ale ani "Super, sem s tím!", záleží na všech okolnostech kolem, na tom s kým, kdy, jak a taky proč. Jeden čas jsem o sexu ještě s jednou holkou hodně snila, chtěla jsem si to zažít a musím se přiznat, že jsem dokonce uvažovala reálně nad tím, do toho jít.
Období, kdy jsem byla trojce nejblíž, byly dvě. První nastalo v době, kdy jsme spolu byli čtyři roky, vztah tak nějak skřípal, rozpadal se, sex mě přestával naplňovat, a já jsem měla pocit, že trojka mezi nás dostane novou energii. Druhé a hodně silné období přišlo o pár měsíců později, byla to doba, kdy jsem byla sama. Cítila jsem se neskutečně volná, chtěla jsem zkusit nejlépe všechno a nejlépe hned. Ani jednou jsem nakonec tohle svoje přání nezrealizovala a v současné době je uklizené někde hluboko ve mě.




S novým vztahem se můj názor na trojku změnil. Nechci se dělit! Protiví se mi představa, že bych vzala do postele mezi nás ještě nějakou další holku a "musela" se dívat na to, jak si užívají, tím pádem je pro mě nepředstavitelné to, že bych si tuhle akci vůbec užila. Žárlila bych? Jasně že ano. A to bych si mohla stanovit všemožná pravidla jako- bude to někdo cizí koho už nikdy neuvidíme atd..
Pravda je, že jsme spolu chvíli...a kdo ví co bude za pět let, protože je jasné že po určité době člověk zpestření prostě potřebuje, ale neříkám že po pěti letech vztahu a sexu ve dvou je nutné přibírat si další lidi, zpestření totiž může probíhat i jinak.


Pokud se k tomu přece jen v páru rozhodnete, stanovte si pravidla, které se prostě musí dodržet. Řekla bych, že je příjemnější fungovat pořád jako pár, jako dva a někdo třetí. Domluvte se, co všechno chcete a co nechcete a kam až to může dojít. Je pro vás přijatelné např. že dojde "jen" na orální sex a mazlení? Nebo naopak, že žádný orální sex nebude?  Hned poté bych si ujasnila s kým a kde tenhle zážitek proběhne, najít totiž někoho, kdo bude oběma vyhovovat a hlavně nepřinese v budoucnu žádné komplikace pro váš vztah nebude asi úplně snadné. Pro mě je nepochopitelné do trojky vzít kamarádku nebo naopak dělat tu třetí kamarádce a příteli. Nedovedu si představit, že by pak všechny vzájemné vztahy zůstaly na stejné úrovni.
No a nakonec se hlavně na 100% rozhodněte. Myslím, že všechno co se sexu (a nejen sexu) týče by se mělo dít až po tom, co jste naplno odhodlaná a přesvědčená. Pořád můžete udělat krok zpátky, dokonce i když už budete ležet v posteli, protože do toho mít sex s někým dalším vás nemůže nikdo nutit (a už vůbec ne váš partner).

Na závěr, bych řekla jednu věc, pro mě je úplně odlišný sex ve třech, pokud jsou to tři osoby, které k sobě nic necítí a pramení to pouze z nadrženosti a sex ve třech, pokud mám pocit, že bych mohla žárlit. Ta první možnost mě nikdy nepřestane vzrušovat a dráždit a ta druhá asi nikdy nebude zrealizovaná.
A slečně, která se mě na tuhle otázku včera ptala přeji pořádné rozmyšlení a hezkou oslavu narozenin ať už bude jakákoli.;)



5 komentářů:

  1. Já bych do trojky nešla, rozhodně ne ve vztahu, tam podle mě třetí nepatří a myslím, že i když je vztah pevný, tak tohle ho rozháže. Samozřejmě přítele by lákala, já bych další ženskou nesnesla, ta mě vůbec neláká, takže by mi odsouhlasil i chlapa a i když tvrdí, že by to nic nezměnilo, že by ho i vzrušovalo se dívat, tak si to nemyslím, myslím, že pak by to bylo úplně jiný a nepřekousl by to, já bych zas nepřekousla, že by mu to nevadilo, nebo že mě nechal.
    Pokud bych někdy šla do trojky, tak jedině s chlapam, který neznám a už je nikdy neuvidím, ale myslím, že tohle zůstane pouza takový ta fantazie v hlavě, která se nerealizuje. Do vztahu zkrátka třetí nepatří.

    OdpovědětVymazat
  2. Trojka mě z nějakého důvodu láká. A to i přesto, že si neumím představit, že bych se o přítele s někým dělila. Jsem hodně majetnická a asi bych si přes žárlivost nic moc neužila. V mojich představách to většinou vypadá tak, že se prostě další dva starají o mě :D :D

    BTW: Koukám, že jsi změnila design stránek. Osobně se mi víc líbil ten předtím :) Teď v tom mám trochu chaos.

    OdpovědětVymazat
  3. Já trojku měla s klukem se kterým jsem spávala týdny a chtěla jsem něco jiného zkusit. Nabídla se nám moje kamarádka, se kterou mám dost dobrý vztah. Opili jsme se a prostě na to šli, byli jsme všichni dost nadržení, užívali jsme si to strašně dlouho, ale nějak mi to nedalo "to", co jsem chtěla. Líbilo se mi to, ale furt tomu něco chybělo. Znovu bych do toho asi nešla a kdyby jo, tak s jinými partnery.

    OdpovědětVymazat
  4. Trojka mě neláká, ať dvě ženy jeden muž či naopak, nechci se o sebe dělit, ale pokud bych už uvažovala, tak určitě ne ve vztahu. Myslím že může přijít žárlivost, ale časem i podezírání atd. a vztah se pak snadno rozpadne. Jsem s přítelem 6 let a ani teď bych to nechtěla, dělit se o něj nebo aby on chtěl o mě ... jak jsi napsala, zpestřit se dá vztah i jinak

    OdpovědětVymazat
  5. Já zažila trojku ve vztahu (po více jak dvou letech), jak s klukem tak s holkou. Ona je moje nejlepší kamarádka a jeho zase nejlepší kamarád. Uplynul rok, nic se nezměnilo, náš vztah s partnerem je pořád stejně skvělý a vztah s kamarády také.
    Jediné pravidlo, které jsme si stanovili bylo, že mohlo dojít na cokoliv, ale líbání bylo zakázané. Takže za mě, když do toho chcete jít OBA a víte, že ten třetí bude jen na sex, tak už není moc, co řešit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥