pátek 18. července 2014

Nástrahy léta

Při balení věcí na dovolenou jsem se neubránila vzpomínkám na tu loňskou, a tak, než odjedu napadlo mě udělat takový varovný článek. Letos to bude všechno jinak, bude to moje první dovolená s někým do koho jsem zamilovaná, prostě první dovolená, kde kromě ostatních budeme ve dvou! Oproti loňsku se toho změnilo hodně, především asi to, že neplánuji nezávazný sex. Když na to zpětně pomyslím, říkám si, že jsem tehdy pár věcí nevychytala.
Na co si dát pozor?



Alkohol:
Alkohol vám pomůže odbourat zábrany, navázat nové vztahy a také užít si sex. Jenže je třeba myslet na to, že každá hranice se dá překročit.
Požití alkoholu bych rozdělila na dvě stádia. To první - super nálada, uvolněnost, nic neřešení, nadrženost. Prázdninový sex v tuhle chvíli je fajn. Neřešíte žádné zbytečnosti a skvěle se bavíte. Neřešíte dost možná ani důležité věci, jako je kondom. Když jsem si takhle užívala popravdě mě to tak nějak nenapadlo. Člověk se vymlouvá na spoustu věcí- je to přece někdo koho znám, nemůžu nic chytnout, beru přece prášky, prostě ho nemám a chci sex, tak co teď mám dělat, a taky -To by byla strááášná náhoda! Noste s sebou kondomy, vyhnete se nepříjemnostem. K tomuto nápadu jsem bohužel došla, až když jsem zjistila, že jsem něco chytla. A nemusí to být "jenom" nějaká hloupá drobná infekce.
Druhé stádium - únava, pocit mimo, sotva se udržíte na nohou
Když to trochu přeberete, asi už nemá cenu se do sexu pouštět. Pamatuji si, jak jsme šli na rádoby romantické místo a on mi řekl, ať se posadím na loďku. Za úsvitu měsíce v té absolutní tmě jsem se z loďky překlopila a spadla na záda do bláta. Ležela jsem na zemi a myslela, že je po mě. Pak jsme se do toho pustili, ale chtělo se mi hrozně spát a jemu nechtěl stát (dokonce se to rýmuje) oznámila jsem, že na to kašlu, zvedla jsem se a "šla" jsem pryč. Myslete také na to, že vašeho stavu může kde kdo snadno využít.            
Naštěstí se mi nestává, že bych po pár koktejlech spala s kdekým s tím, že bych ráno ani nevěděla proč a jak, ale pravda je, že se v téhle situaci můžete pustit do dost nevhodných flirtů a dostat se tak do přinejmenším hodně trapných situací.




Nevěra:
Víte, že nejvíc nevěr se stává právě v létě na dovolené? Člověk chce vypadnout ze stereotypu a užít si a podpoří to dovolená strávená odděleně. Ať už jste nadržené jakkoli, je třeba myslet na to, že ponesete za vaše chování následky. I když možná někde na písku s pár drinky a krásným chlapem nemáte na nějaké uvažování o tom, co vás čeká doma vůbec náladu. Když jsem to udělala, nemyslela jsem vůbec na to, co bude potom. A potom? Vychutnávala jsem si následky rok, přesně do té doby než jsme se s ex kvůli tomu rozešli. Spousta lidí hledá právě jen "ten" zážitek, nepočítejte s tím, že se s ním vyspíte, odejdete od partnera a budete se svým letním úletem žít až do smrti stejně slunečně, jako tomu bylo na dovolené.

"Zjistilo se, že sexuální a erotická témata lidé vyhledávají nejvíce kolem Vánoc a na začátku léta. Stejně v tomto období výrazně stoupá prodej kondomů a bohužel i výskytu sexuálně přenosných chorob. Vědci mají pro tento jev dokonce speciální termín: "Summer vacation efekt" (efekt letních prázdnin)."

Zdroj:http://xman.idnes.cz/sex-v-lete-cvi-/xman-styl.aspx?c=A140615_125823_xman-styl_fro

Úrazy:
Sex v přírodě je totiž neskutečně zábavný! Pomyslíte si, když se rozhodnete oddat se touhám v rybníce. Jenže ouha další zbytek dovolené trávíte se zánětem močových cest. Při sexu v rybníce to neskutečně drhlo, voda byla studená a zvířený písek se mi dostával přesně tam, kam jsem nechtěla. Byla jsem ale roztoužená a chtěla jsem to tak moc, že jsem se rozhodla tohle potlačit. Druhý den ráno jsem zjistila, že to byl hodně zlý nápad, byla jsem rozedřená a pořád jsem měla pocit, že někde uvnitř mě je hromada písku. Stejně tak tomu jsou různá místa v lese, na louce nebo na pláži. Ještě horší alternativou jsou záchody, super "pláž" za barem a divná zákoutí ve městě, tam toho může číhat mnohem víc než dotěrný hmyz a písek.



Víc očí, víc vidí:
A víc uší víc slyší. Není nic příjemného se ráno stydět podívat do očí spolubydlícím nebo sousedům. Jste v nejlepší náladě, máte trochu upito a vrhnete se na to. Jenže pokud máte přející partu kamarádů za zády nebo si prostě jen nevšimnete, že nejste sami, můžete se stát hvězdou dovolené (i když dost možná vůbec nechcete).

Tak, teď už jdu jen přibalit plavky a zavřít kufr, vypadá to, že moje vzpomínky na nezávazné dovolené přece jen k něčemu byly :).




1 komentář:

  1. :D:D teď jsem si vzpomněla na jednu příhodu z loňského léta: Byli jsme s přítelem na dovolené v Egyptě a chtěli jsme si to romanticky rozdat na pláži. Takže jsme si udělali místečko, já přítelovi nasadila kondom a šli jsme na to. všechno bylo super, tedy až do konce. Najednou mi přišlo, jako by se do mě udělal... No a opravdu, ten kondom byl úúúplně prasklej :D Pak jsme přišli na to, že zřejmě jak jsme upravovali to místo v písku a pak jak jsme mu nasazovala kondom, tak že se dostalo nějaké zrnko na kondom a ty pohyby pak udělaly s kondomem svoje :D No a shánějte si v Egyptě Postinor, že?...
    Btw. jsme pak zjistili, že za sex na pláži se dává v Egyptě až 3 roky ve vězení :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥