úterý 15. července 2014

Poppers a dva pohledy!

Nezávisle na sobě jsme s Jamesem napsali článek na stejné téma - Poppers! Naše pohledy a zkušenosti se hodně liší, ale to přesně dokazuje, že tyhle barevné lahvičky nefungují na každého stejně.




Co říká James:


K Poppers jsem se dostal tak teprve před měsícem a půl. Dají se zakoupit skoro v každém sexshopu a stojí kolem 300Kč a výš. Podle toho co jsem se dočetl na internetu o historii, tak se Poppers nejdříve užívalo ve zdravotnictví a také jako čištění audio a video magnetických hlav (to samé se dočtete i na štítku u lahvičky). Poppers také nejdříve užívali gayové, jelikož povoluje hladké svalstvo, tedy na anální sex. Tento stimulant, jestli ho tak můžu brát, v sobě obsahuje látku amylnitrit. Ale dost chemie.
Jaké je používat Poppers při sexu? Když si čichnete, rozbuší se vám srdce, cítíte teplo po těle a jste tak nějak povznešení a jakékoliv dráždění, líbání, dotyky jsou tisíckrát zesíleny. Kdo s tím neměl zkušenost a myslí si, že to trvá po celou dobu sexuálního kontaktu, tak toho musím vyvézt z omylu. Účinek trvá pouze okolo 2 minut a poté odezní. Ale myslím, že to není nic na škodu, jelikož jste potom tak roztoužení, že ani nejsou Poppers zapotřebí. My si to čicháme tak nějak průběžně, před tím, než do ní vniknu, v průběhu sexu a pak skoro před orgasmem. A já za sebe můžu říct, že jsem měl nějaký takový vícenásobný orgasmus! Po Poppers neexistuje nic jiného než já a ONA. Ostatní vjemy jsou utlumeny, když vedle někdo spí a my ho nechceme vzbudit, je to dost těžké se potom udržet a nevzdychat.
Jediná věc, která může někomu vadit je, že po odeznění účinku občas trochu bolí hlava a hned po čichnutí máte těžko na plicích, jelikož ty výpary jsou těžší než vzduch, ale dvě zakašlání a je to OK.
Druhé využití je v partě na venkovní akci nebo kdekoliv jinde. Když si s kamarády čichneme, tak se všichni idiotsky smějeme, ani nevíme čemu a pěkně to oživí atmosféru.



Co říkám já:

K Poppers jsem se dostala náhodou tak zhruba před půl rokem, četla jsem nějaký článek a prostě jsem to chtěla zkusit. Musím říct, že prvního čichnutí jsem se docela bála! Jsem na sebe opatrná, po pročtení diskuzí jsem měla trochu strach aby mi nebylo špatně. Chystala jsem se na to a čekala to, o čem mluvit i James - vzrušení a pokud si čichnu jen tak, tak záchvaty smíchu a dobrou náladu. Opatrně jsem si čichla. Byla jsem sama doma a nic se nestalo, kromě toho, že se mi zatočila hlava a ucítila jsem hodně nepříjemný tlak na plicích (jako když si po dlouhé době zapálíte cigaretu). Po tom jsem necítila už nic. Další šanci jsem tomu dala s přítelem. Seděli jsme naproti sobě na posteli a čichli si. Tentokrát už jsem čichla pořádně a opakovaně, v domnění že můj první pokus selhal, protože jsem čichala málo. Kromě toho, že on to popisoval jako horko v hlavě, já jsem cítila opět jen ten nepříjemný tlak, smrad a trochu pocit na omdlení. Poppers pro mě bylo zklamání nebo jsem možná čekala příliš. 
Je pravda, že jsem zkusila jen jeden druh a možná bych byla nadšenější, kdybych zkusila ještě jiný, jenže, jak říkám, chtěla jsem to jen jednorázově zkusit. Po těch dvou pokusech jsem to pak zkusila ještě jednou a opět nic, takže teď leží někde v šuplíku a další šanci už asi nedostanou. 


A jaké jsou vaše zkušenosti??? 

9 komentářů:

  1. Za sebe ještě dodávám, že máme druh Amsterdam Special. James ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kámoška mi dávala čichnout párkrát na párty a pokaždý jsem byla na pár sekund jen úplně mimo :) nic moc zážitek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně to přišlo super :D poprvé jsem myslela, že jsem na drogách nafrčená.. :D jinak s kamarádkou jsme to čuchaly o hodině češtiny, protože ve škole, netopí, nám byla zima.. po tomhle ti je vedro, takže proto :D akorát jsme se smály a nevěděly čemu

    OdpovědětVymazat
  4. Cha, no nevím, zda bych chtěla při sexu k něčemu čichat, aby mě to oblblo. Jsme to jen já a on i bez těžkých plic, kašlání a lahvičky u postele. Lidi vymejšlej ptákoviny.

    OdpovědětVymazat
  5. Kdysi dávno (cca 10 let) jsem zkusila Poppers z dovozu - a musím se přiklonit k názoru Jamese, přesně to na mě mělo stejný účinek a stejně jsem jej použila jak při sexu, tak na párty a bylo to MOC fajn. Po několika letech jsem se dostala znovu k Poppers, koupeným u nás v sexshopu a...NIC! :( přesně jako píšeš ty - trochu šoufl, horko a smrad... Zklamalo mě to, když jsem si vzpomněla jaké to bylo naposledy. Takže asi opravdu záleží na druhu, nebo taky na kvalitě....

    OdpovědětVymazat
  6. Hustý, to jsem neznala, to chci!

    OdpovědětVymazat
  7. Měl jsem dost podobný zážitek jako Vanilopka, tlak v plicích, zamotání hlavy, rozhodně nic z čeho bych byl nadšenej nebo měl chuť na sex.

    OdpovědětVymazat
  8. Super, tyjo to zní jako dobrá zábava :D Takže jak na párty, fesťákách, koncertech, ale i při sexu se to dá s poppers užít? Čím víc o tom čtu, tím víc začínám uvažovat, že bych si na letošní sezónu open airů pořídila lahvičku. Asi ta jedna vydrží dlouho co? Nemám vůbec představu kolik se toho tak může na jedno použití spotřebovat. Tak třeba tady jsem našla i větší lahvičky za docela pěkný ceny.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥