neděle 12. května 2019

Lákadla III.

Když jsem viděla novinky značky Zalo, sedla jsem si z toho na zadek. Můžete si celkově všimnout, že design nových luxusních erotických pomůcek začíná být opravdu co kus to skvost a skoro to vypadá, že se výrobci předhání s originalitou. Konečně! Konečně máme neskutečné možnosti všech materiálů, nezvyklých tvarů, zdobení a detailů. Zalo si na preciznost potrpí a dvě nové řady s označením Queen a Hero jsou tomu důkazem. V dnešních lákadlech se na tyhle novinky podíváme trochu blíž a přidám odkazy, kde se dají pořídit i u nás.

Hero Clitoral Massager Jewel
Opět tady máme speciální patentovanou stimulační technologii. Tentokrát je to vlnění s názvem PulseWave. Tato technologie pohybu by měla perfektně simulovat orální sex a podle tvaru kmitajícího konce bych řekla, že to zvládne splnit. Hero vypadá opravdu zajímavě, protože to není obyčejný vibrátor ale hračka s úzkým "zobáčkem" (nemůžu si pomoct, ale připomíná mi kolibříka). Právě tvar byl tím, co mě oslovilo hned na první pohled a důvod, proč jsem se šla podívat na to, co nám tahle novinka může přinést. Co se týče materiálu, celý vibrátor je ze silikonu nejvyšší kvality s povrchovou úpravou pro ještě jemnější doteky. Tahle vlastnost bude v případě, že má Hero předvést perfektní lízání, nejspíš klíčová. Jako další slibuje tiché čtyřstupňové vibrace a tvar tak perfektní, že vám padne skvěle do ruky. Pokud ujíždíte na detailech a chcete si dopřát něco "extra", potěší vás kamínek Swarovski.
Hero Clitoral Massager můžete objednat ve třech barvách TADY za 2.995 Kč.
Zalo Queen Pulsewave Vibrator Jewel
Tak jo, tohle bude teprve pecka! Sice za tuhle krásku dáte čtyři a půl tisíce, ale pokud bude taková, jak slibuje, tak to je bezesporu dobrá investice do potěšení. Queen představuje absolutní luxus v podobě vibrátoru cíleného na bod G. Podle popisu jsem si říkala, co dělá tedy tak zvláštního a co jsou ty PulseWave, ale koukněte se na tohle video. 


Vibrátor má takovou "bublající" měkkou špičku, takže ho zasunete do sebe a necháte se prostě rozmazlovat bez nutnosti cokoli dělat. Nechci znít lenivě, ale tahle vlastnost je super, zvlášť pokud máte problémy s dosažením orgasmu a potřebujete se jen soustředit na sebe a ideálně se nehýbat. Myslím, že tohle může být zase hodně zajímavá nová stimulace, třeba jako když přišel na trh Womanizer. Když už jsem u toho, tak Queen má u sebe v balení jakýsi návlek, který to všechno ještě povýší na další úroveň. Sice úplně nevím, jak to funguje, ale po nasunutí návleku se Queen mění právě na sací hračku. A sací hračky jsou, jak už dobře víme, úplně nejlepší na celém světě! Jako další bonus vidím to, že má možnost předehřátí. Možná se vám to bude zdát jako zbytečná blbost, ale kdo vyzkoušel, jaké to je s nahřátým dildem, tak mi dá za pravdu, že je to velké plus. Queen jde nahřát na 42 °C! Pro milovníky moderních technologií nabízí možnost spárování se smartphonem po stažení bezplatné aplikace Zalo. Z telefonu se tak rázem stává dálkové ovládání, které můžete svěřit do ruky někomu dalšímu. Materiál je znovu nejlepší silikon s povrchovou úpravou a má 8 vibračních režimů a 8 PulsWave režimů. Queen spojuje všechno, po čem můžete toužit (nebo to alespoň o sobě tvrdí), takže čistě teoreticky by tohle mohl být opravdu zázrak.  

Zalo Queen Pulsewave Vibrator najdete TADY  za 4.495 Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, V. ♥