čtvrtek 30. května 2019

Zlatá klícka

Položila jsem dole kabelku a po schodech pomalu vešla chodbou do našeho nového domu. Podpatky klapaly po podlaze a on měl tak možnost připravit se na můj příchod. Když jsem vstoupila do kuchyně, bylo jasné, že dobře ví, co přijde, ale téměř se nepohnul a vlastně ani nezvedl oči od dřezu. Stál tam, tak krásný a přitažlivý jako už tolik let. Občas jsem se zamýšlela nad tím, co způsobuje to, že jsem pořád vzrušená z jednoho chlapa a odpověď byla poněkud zvláštní. Byl to pocit jakéhosi vlastnictví, fakt že mi patří, že je mi oddaný.
"Tak mi ho ukaž," řekla jsem s vážnou tváří a ukázala mu na rozkrok. Vytáhl ruce celé od pěny, utřel je do utěrky a pomalu si začal rozepínat kalhoty. Spustil je ke kotníkům, opřel se zadkem o linku a já měla perfektní výhled. Jeho chlouba, se ukrývala pod lesklým kovovým brněním, stejně jako už několik týdnů.

Usmála jsem se a pohladila ho letmo po krku. Bylo vidět, že i po několika týdnech pořád bojuje s pocitem studu a ponížení. Dal mi tím jasnou moc, kompletní moc nad jeho sexualitou, kontrolu nad jeho životem a nad jeho orgasmy. Bylo to rozkošné, protože jsem věděla, že stačí tak málo a z penisu mu začne kapat jako z nedotaženého kohoutku. Už několik dní jsem ho držela zamčeného a pouštěla ho jen, když jsem uznala za vhodné, což nebylo příliš často. Klíček jsem nosila na krku, na zlatém řetízku, který mi dal předloni k narozeninám a během dne jsem ho občas pohladila, jako jsem dřív hladívala jeho. Znovu jsem se dotkla jeho ramene a přitiskla mu rty k uchu. "Myslíš, že bych dnes mohla na chvíli odemknout?" zašeptala jsem a špičkou jazyka mu přejela krk. Pobavil mě, protože tiše zasténal a jeho zlatá klícka mu byla hned o něco těsnější. Jak málo stačí.

Chytila jsem ho za bradu a zaklonila mu hlavu tak, že jsem ještě lépe viděla načervenalý odstín jeho tváří. Druhou rukou jsem mu sjela do rozkroku a přes řadu kovových kroužků jsem cítila horko v jeho koulích. "Víš, že bych tě tak ráda osvobodila viď, ale jen jestli jsi byl hodnej kluk!" Tuhle větu dobře znal, ale odpověď mu nezaručovala  mojí reakci. Znovu kýval, přísahal, že byl, pak prosil. Rukou jsem mu projížděla po koulích a škádlila ho. "Pojď do ložnice," vyzvala jsem ho.

Lehl si na záda na postel a já se začala svlékat. Dotýkala jsem se sama sebe a pohrávala si s řetízkem, na kterém se houpal klíček od jeho svobody. Nebude to tak jednoduché chlapečku, honilo se mi hlavou a z nočního stolku jsem vytáhla vibrátor. Nejdřív jsem si s ním začala kroužit po bradavkách a pak jsem sjela do klína. Byla jsem tak vzrušená, že bych ho nejradši hned odemkla a užila si jeho brutální erekci, ale o tom to už nebylo. Přitiskla jsem vibrátor na jeho kovovou klec a on zasyčel jako had. Znovu jsem to opakovala a cítila jsem, jak kov pod ním drnčí a předává silné vibrace rovnou do jeho naběhlého žaludu. Několik minut jsem přejížděla vibrující hlavicí po jeho chloubě, která se doslova rvala ven z pasti kovových kruhů, která mu byla čím dál tím menší. Snažil se napnout v erekci, ale nešlo to.


Když jsem pak prsty poklepala na jeho žalud, měla jsem je úplně mokré, jak mu z něj teklo. On mezitím vzdychal a dlaně svíral střídavě v pěsti. "Prosím, prosím," vzdychal tiše a já se rozhodla, že ho dnes nepustím. Jaká smůla. Vibrátor jsem přitlačila na jeho žalud a přidala na intenzitě. Svíjel se a škubal s sebou tak mocně, že jsem chvíli měla pocit, že vybuchne. Dlaní jsem mu stiskla  koule a pevně je přidržela. Kovové kroužky se mu tlačily do kůže a já věděla, že to každou chvíli přijde a on mi pomalu vyteče na ruku. Přidala jsem nemilosrdně v tempu a on se dostal do křeče. Zrychlil se mu dech a přišel jeho první drobný výstřik. Sperma pomalu proteklo po kovové ozdobě a já nechtěla přestat. Smála jsem se tomu, jak už to nemohl snést, chtěl odstrčit mojí ruku s vibrátorem, ale byl tak rozklepaný, že neměl šanci. Jeho vzdechy byly téměř bolestné, ale věděla jsem, že až se teď udělá, bude to slast, kterou jsem chtěla vidět. Jeho zadek se pak nadzvedl a stydkou kost mi zarazil proti ruce. "Už, už," šeptal a naběhlé koule mu pumpovaly pod tenkou kůží. Konečně zhluboka vydechl a z jeho spoutané chlouby začal téct bílý horký vodopád.

2 komentáře:

  1. Prý jsou lidi dnes líní číst a raději sledují videa. Takoví dělají velkou chybu, protoze sebelepší porno nenahradí takovouto vzrušující povídku. Hezká, super, parádní, to nejsou pro skvělou erotickou povídku výstižná slova. Zato vzrušující, jako je tato, ano...

    OdpovědětVymazat
  2. JO miluju tvoje povídky a tohle bude jedna z mých nejoblíbenějších, díky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥