středa 15. května 2019

Může se ztratit anální hračka?

Pokud používáte anální pomůcky nebo nad tím přemýšlíte, nejspíš vás už napadlo položit si tuhle otázku. Je to vcelku logická úvaha, protože anální otvor má jednu kouzelnou schopnost. Věci, které do něj strčíte, vtahuje dovnitř, ačkoli jeho pravá funkce je úplně opačná. Takže na tom něco bude a ano, anální hračka se může ztratit. Tedy ne tak, že už by se nikdy nenašla, ale spíš tak, že budete muset navštívit doktora, aby vám pomohl hledat. No a co si budeme povídat, není to úplně lákavá představa.

Nechci vás rozhodně vyděsit, protože sama anální pomůcky používám ráda a poměrně často a nic podobného se mi nestalo. Troufám si dokonce říct, že se mi to ani nestane, protože dodržuji pár věcí. Mezi úplný základ patří používat věci, které jsou pro anální dráždění přímo určené a nestrkat si do zadku kde co. Téměř všechny pomůcky označené jako anální mají dobré uchopení nebo úplně ideálně mají rozšířený konec, takže jejich označení není jen tak pro nic. Tenhle tvar vám zajistí pocit bezpečí a možnost se dostatečně uvolnit, což je nakonec klíč ke všemu. Nepoužívejte pro takové hrátky klasické pomůcky a nenechte nikoho, aby je použil, i když si myslíte, že nad tím má přece kontrolu. V kombinaci s lubrikačním gelem, který nejspíš budete v hojném množství používat, vás může překvapit, jak snadné to bude. Všichni totiž asi víme, jak snadné je nechat se unést a kontrolu ztratit a v tomhle případě by se to nemuselo ani trochu vyplatit.  Taky tady není moc prostoru pro improvizace a homemade pomůcky, protože vždy můžete riskovat to, že ve vás část zůstane. Tolik příběhů o lahvích, okurkách a svíčkách už bylo. Anální tkáň je velmi jemná a křehká, dost náhlá na různé oděrky, roztržení a infekce, které se špatné a dlouho hojí. Navíc riziko spočívá i v tom, že na rozdíl od vagíny není anální otvor ničím oddělen, to je  jednoduchá anatomie. Pokud se vám "ztratí" např. tampon, vždy je jistota že neprošel děložním hrdlem nikam dál, v případě análu však po vklouznutí putuje věc směrem vzhůru do střev a to asi není nic, po čem toužíme.

Čím se řídit při výběru? 

  • používejte hračky, které jsou určené pro anální stimulaci 
  • nepleťte si pojmy - např. Venušiny kuličky nejsou anální kuličky 
  • vybírejte bezpečné materiály
  • zvolte kvalitní pomůcku
  • vyhněte se tomu, co najdete doma

Moje doporučení: 

Osobně nedám dopustit na anální kuličky! Kuličky se vyrábějí v mnoha různých provedení, ale klasický řetěz, kdy jsou seřazené od nejmenší po největší, je úplný základ. Jsou ideální volbou, pokud chcete anální otvor postupně a citlivě roztáhnout, protože vše jde o dost přirozeněji, než když se snažíte hned zavádět větší hračky. Díky svému tvaru jsou kuličky bezpečné právě pro začátečníky a dobře se používají také jako doplnění k samotnému sexu. Co se týče materiálů, jako nejlepší se mi osvědčil silikon s pevným základem a menším rozestupem kuliček. Kuličky nesmí být úplně měkké a ohebné, protože potom jdou hůř zavádět, zároveň je lepší nemít pro začátek sklo nebo kov. Silikon se snadno udržuje v čistotě, rychle přijímá teplo a asi nejlépe ze všech materiálů vklouzne tam, kam má.

1 komentář:

  1. Tak dnes už legenda internetu One man one jar mluví za vše.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥