středa 28. května 2014

Až příliš mokrý G den

Trochu zvláštní název, ale už jsem ho tak nechala, protože přece jen hned v úvodu uvedu věci na pravou míru. Prší, prší pořád a pořád a mě už to nebaví, protože místo toho abych se učila a dělala nějakou smyslu plnou činnost se povaluji v posteli a nemám na nic sílu.
Při tom povalování s notebookem jsem zavítala na Ask, kde na mě čekalo pár otázek, a mimo jiné jedna o bodu G. Hledání bodu G je totiž absolutní klasikou a dost mě fascinuje jak se na klitorální orgasmus pohlíží jako na něco - dobře tak holt ho dosáhnu, ale každá hledá ten pomyslný bod G. 
Pamatuji, že tady jednou dokonce psala slečna, že její přítel se tak moc zaměřuje na to, jak najít tenhle bod, že zapomíná na ostatní místa a ze sexu se tak stala pátrací akce. Možná vás pak napadne otázka, jestli vůbec existuje. A jestli existuje právě u Vás. 



Musela jsem si najít, co vlastně tenhle bod je. G bod je nervová tkáň na přední stěně vagíny, mezi stydkou kostí a dělohou a leží 4-6 cm od poševního vchodu.
Takže, to by jsme měli, víme kde je, co to je a že když do nás strčí partner na 4 cm prsty a bude chvíli přejíždět, orgasmus je na světě. Teď je škoda, že ironie se nedá přenést do psaní. 
Někdy se totiž úplně popírá jeho existence, spousta vědců tvrdí že bod G je mýtus, že si ho někdo někdy vymyslel a že je to prostě úplný nesmysl.

Musím říct, že mě nikdy nenapadlo tenhle bod hledat. Tedy říct si, fajn teď až budu masturbovat tak najdu bod G a nebo se při sexu snažit. Nejsou nějaké body k ničemu? Musí se prostě všechno obodovat, vysvětlit a popsat? Vždy když dosáhnu vaginálního orgasmu mám pocit, že je to drážděním někde mnohem dál než na 4 cm, dokonce vím přesně kde. A po prostudování některé literatury jsem až po neskutečně dlouhé době objevila termín orgasmus přes děložní čípek. Nikdy před tím jsem o tom neslyšela a bylo mi to jedno. Dobře, možná když nemůžete dosáhnout orgasmu napadne vás tenhle bod hledat, ale já si tak říkám, neupínejte svojí pozornost na hledání nějakého jednoho bodu podle příručky "čtyři cm dozadu a dva doprava". 


Nicméně, asi ho mám, říkám si. Protože prý pouze bod G způsobuje mokré orgasmy (což jsem, přiznám se, do dneška také nevěděla)? Možná proto, že mě strašně vzrušuje dráždění na tom místě, kde asi má být? Jenže tady nastává zase otázka, jestliže ho mám, proč mám mokrý orgasmu jen málokdy a proč ho nedosáhnu sama? Proč ho tedy nenahmatám, tak jak říkají že se nahmatat dá? Vždyť leží pořád na jednom místě.
A tak na závěr, moje cesta k nalezení bodu G je, nebo spíš byla taková, že jsem ho nikdy nehledala. 
Dobře, nakonec to zkouším abych mohla napsat, že jsem to zkusila. Můj postup: prsty směřují k břichu, jsou pokrčené a tlačí na stěnu směrem ke stydké kosti, ano tohle je to místo, kde má být ten malý bod. (Upřímně nechápu ty dlouhé návody). Každopádně jestli ten bod opravdu mám to zůstává záhadou...


4 komentáře:

  1. Bod G by měl být součástí klitorisu, neb klitoris není jen ten bodík venku vepředu, ale jeho mnohem větší část je uvnitř těla - tedy bod G je v podstatě dalším takovým výstupkem na povrch... Ale nemají ho všechny ženy (nebo je různě velký a tedy málokdy nalezitelný, ale žena sama tuší o oblasti, kde by se mohl nacházet, jak píšeš), stejně jako některé ženy mají větší tu venkovní část klitorisu a jiné zase menší atd. Navíc je z bodu G docela slušný byznys v oblasti erotických pomůcek, tak proč o něm říkat něco víc, že... je z něho takový "svatý grál", viz druhý a třetí odstavec tohoto článku. Zajímavý je právě ten medicínský pohled, ne různé články v časopisech nebo na stránkách sex shopů, výrobců pomůcek apod.

    OdpovědětVymazat
  2. Bod G jsem nikdy hledat nemusela, přítel (i já) ví kam sáhnout a mám jeho dráždění radši než klitoriální. Ráda bych ale nesouhlasila s tím, že mokrého orgasmu se dá dosáhnout jen drážděním bodu G. Mokrý orgasmus mám téměž vždy a nezáleží zda je "následkem" klitoriálního, vaginálního nebo análního dráždění.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem ho nikdy nehledala, nicmene proste tam nejake to mistecko je a kdyz ho drazdi prsty, nejenze dosahnu skvelyho orgasmu, ale vetsinou taky prave mokryho, coz je parada :) A kdyz se ho dotyka pri sexu, je to taky uplne "jinej level". Pravda ale je, ze k takove stimulaci dochazi jen v urcitych polohach.
    Narazeni do delozniho cipku mam taky rada, obecne zboznuju divokej sex, ale je pravda, ze ne vzdy je to prijemny - treba po menstruaci to obcas i boli.

    OdpovědětVymazat
  4. Medicínský pohled po konzultaci ve škole:
    V podstatě přesně nahmatat nelze. Jak psal první komentující, je součástí ´schovaného´ klitorisu. Jelikož jsme každý jiný, i délka oné skryté tkáně je různá, proto se umístění může lišit a každá žena sama pozná, kde je jí to nejpříjemnější. Taky se ale může stát, že nepozná nic, protože mezi stěnou pochvy a vnitřním klitorisem je vrstvička tkáně různě široká. Mokrý orgasmus zatím není zcela objasněný. Nicméně se předpokládá, že funguje jako usnadnění při početí - spermiím se lépe plove. Z toho by vyplývalo, že mokrého orgasmu je snadněji dosáhnout v plodných dnech. Ohledně samodosahování jsme se chvíli diskutovali a myslíme si, že jde o celkovou hormonální souhru. Při styku s partnerem se do jisté míry vyplavují jiná množství hormonů než při masturbaci.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥