středa 7. května 2014

Nechci to

Řekla bych, že poprvé ve svém životě nemám vůbec potřebu mít sex. Čím víc přemýšlím nad tím, proč to tak je, tím víc jsem přesvědčená o tom, že to není normální. Někde jsem četla důkazy, jak poznáte, že jste pravá sexuální blogerka. Bylo tam - třičtvrtě rozhovorů s přáteli začínáte větou- "Mám takovou otázku". A tak jako jeden z mnoha rozhovorů, byl rozhovor o tom, jestli je to normální. Byly jsme tam čtyři. Bez ohledu na to, jak dlouho máme vztah, jak jsme spokojené, jak náruživé jsme byly v dřívější době, jsme všechny došly k závěru, že sex teď nepotřebujeme. A tak oni to chtějí a my ne...
A já, která nezvládala vydržet den bez masturbace a měla jsem plnou hlavu sexu a neustále to chtěla, to až tak moc nechci. A ten stav trvá.
Jak to?

Když už se totiž k tomu odhodlám, je to super, najednou si říkám, že nechápu proč jsem vlastně nechtěla a jak příště budu chtít. Jenže pak už se mi zase nechce. Jsem snad líná? Nemůžu prostě se sexem začít. Nechce se mi.
"Ale víš co, my spolu spíme teprve od září! To není normální, ale já prostě nemám chuť na sex!" s děsem a zoufalstvím pronáší Jana. My taky, to je devět měsíců, jen devět. Co bude až to bude devět let? A bude to vlastně vůbec někdy devět let? Zatím nechci dělat žádné ukvapené závěry. A tak čekám a doufám, že je to přechodné. Začala jsem si říkat, že je to možná tím, že nedělám pravidelně pauzy mezi platíčky HA, teď mám třetí v kuse. Rozhodla jsem se tu pauzu si udělat, třeba se pak zase vrátím do normálu.
Pravda je taková, že spolu máme sex úplně normálně, dobře možná trochu míň, ale pořád normálně. Několikrát za týden, pokaždé když jsme spolu. ALE jde o to, že se mi prostě nechce. Uvnitř v mojí hlavě, si říkám "Už zase?" Cítím se neskutečně unavená, místo každoroční jarní energie lehnu vedle něj do postele a do minuty spím. Jsem ve stresu, stresuje mě škola a práce a budoucnost a všechno, možná to svedu na tohle. A budu čekat, jestli se něco změní a kdy.


36 komentářů:

  1. To jsem taky tak měla :) s bývalým přítelem mně to z počátku bavilo se vším všudy a sex jsme měli dvakrát denně :) jenže potom jsem nějak ztrácela chuť...nevím proč, ale neměla jsem tu potřebu, že s ním chci mít sex. Stačilo mi mazlení a dotyky. My ženy asi máme občas období, kdy pro nás sex není na prvním místě, není nezbytně nutný :) já bych s tím nedělala starosti, pokud to třeba netrvá déle než 3 měsíce :) nás ženské ovlivňuje kde co, tak že i ten stress apod. :) chce to nechat ustát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezké, tak hlavně pak nedělat příteli scény, když ho přistihnete jak leští u porna. Ono chlapovi stačí někdy jen ta přítomnost ženy. Spousta dívek je nerada, když jejich partner masturbuje u porna s jinými ženami, ale že by mu dovolily si ho vyhonit při pohledu na ně, to neudělají. Stačí si nahá lehnout a tvářit se u toho aspoň trochu inteligentně a když vás postříká tak nedělat jak by to bylo kravské lejno. A pokud nechcete sex a stačí vám se jen mazlit, tak proč nenechat muže, aby se s trochou gelu po vaší masáži zad vám udělal na zadeček. Mezi půlkama to jde krásně. Nebo když jste v pozici lžiček, tak žena si za záda může dát ruku, sevřít jeho penis a on se pár pohyby hnedka udělá aniž by se žena musela namáhat. Prostě i když sex nechcete tak aspoň tu být pro něj, aby se necítil jak prašivej pes, kterého nechcete. Pak začne hledat jinde u dívky, která si jeho penisu bude vážit a bude ho chtít. Samozřejmě chápu půst pár týdnů třeba při zdravotních problémech apod. Ale v řádech měsíců to prostě fungovat nebude. Nemusíme mít sex denně, ale když není aspoň jednou týdně, bude vyvolávat myšlenku typu zda se vám ještě líbí, zda vás přitahuje apod. Chlap je taky citlivej a pokud ho odmítáte dlouho to nevydrží.

      Vymazat
  2. No já na to ted taky nemam chut, pokud me teda nepremlouva:-D ale proste diplomka, statnice a hledani zamestnani mi prijde tak asexualni, ze mi to zkazilo vsechny chute, zbyla mi jen ty na jidlo:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud se pořádně vyžereš tak se neboj, pak tě přemlouvat na sex nebude :D

      Vymazat
  3. Hurá, nejsem v tom sama! Taky už mi to dělá starosti, mám úžasného partnera, se kterým je sex dokonalej... Ale zároveň jsem teď měla dlouho nějaký intimní problémy, teď začalo zkouškový, do toho příliš mnoho aktivit... A když se potkáme doma, nejradši bych se jen přitulila, trochu mazlila a šla spát. Jenže když se začnu mazlit, je z toho sex... A ten je vždycky nakonec fajn, ale většinou se mi do něj tak úplně nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně v tom nejsi sama....mám to přesně jako ty...i když jsme se s přítelem rozešli :( snad to s budoucím partnerem takové nebude.... zatím je to tak, že jsme oba nadržení jak stepní kozy :D ale bohužel nevím, kdy se to tak nějak zvrtne a chuť na sex je v útlumu.... možná když je ten sex vzácný, jakože není každý den, tak se pak na sebe lidé víc těší a mají na něj tudíž i větší chuť :)

      Vymazat
  4. Holky, trošku Vám to závidím.. Ja mám chutě na rozdávání, jen není s kým.. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je klasika, když mají s kým tak ho zanedbávají a když né tak by to hnedka chtěly, chybí jim mužské objetí, pohlazení po vlasech apod. Žena většinou chce vždy to druhé co nemá. Když má chlapa, chce od něj chvíli klid a né s ním furt dupat jak králíci, místo aby byla ráda, že jí ten chlap chce a sexuálně ho přitahuje. A když chlapa nemá protože jí pak uteče jinam kvůli nedostatku intimností tak bude prohlašovat, že žádný pořádný chlapi nejsou a nikdo jí nechce.

      Vymazat
    2. Tak nemyslím si, že jsem zrovna ten typ, co chlapa zanedbává..

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. To je dobře, kdyžtak se ozvi na standysman@seznam.cz a něco podniknem :D

      Vymazat
    5. Jsi milý, díky za nabídku.. :).. Ale asi to nechci řešit úplně takhle.. :D

      Vymazat
    6. Jo v poho. Cesty osudu jsou nevyzpytatelné a třeba bychom se k sobě ani nehodili, ale těžko se to zjistí když o sobě nic nevíme a poznat se nechceš. Byla to jen možnost. Myslím, že tady je docela zajímavá komunita lidí a nejsou tu jen úchyláci jak na seznamkách. Taky jsem sám a nechce se mi chodit někam do barů a na diskotéky protože tam není moc použitelný materiál na seznamování pokud nechceš jen víkendový románek. Měj se a ať se daří.

      Vymazat
    7. standysman? to mi neco rika..nespamoval si chytryma recickama omlazeni.cz?

      Vymazat
    8. Bingo, jsem si říkala, odkud je mi ten nick povědomý :-D

      Vymazat
    9. Je to možný, jen bych to nenazýval spamovaním když to bylo k tématu :D

      Vymazat
    10. hh :D tak spamovani ne, ale blbe kecy to myslím byly, nasla te na netu i Adka, ze? No, to jen tak:D

      Vymazat
    11. Jaká Adka? Já se na netu neschovávám a ve všem používám stejnou přezdívku takže mě najít není problém. O kecech nevím, možná jen někdy někdo nesouhlasí s mým názorem a nebo si utahuji z lidí co jsou totálně mimo. To vše je jen úhel pohledu na danou věc. nemá to cenu řešit, už tam nechodím protože je to totálně slepičí web přehlcený reklamou a řeší se tam prakticky jen silikonový kozy o kterých jsem tam zjišťoval také info.

      Vymazat
  5. Klidně to může být tou HA - brala jsem ji snad 7 let, postupně mě ale veškerá chuť k sexu přešla, přišlo to tak plíživě, že jsem si toho nejprve nevšimla nebo si to raději nepřipouštěla... Pak najednou mi partnerovy projevy, že by rád po nějaké době něco intimnějšího, připadaly vyloženě protivné a dalo mě velké přemáhání se nechat přesvědčit (byť se mi to nakonec líbilo a nechápala jsem, co blbnu). Během toho se přidaly další věci související s HA (bolesti v podbřišku, hlavy, pocit "těžké dělohy" apod.), že jsem ji vysadila a po zpravidelnění cyklu se všechno postupně zlepšovalo ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mam bohuzel stejny problem :( S pritelem jsme spolu tri roky, coz neni moc, ale posledni dobou na nej proste nejak chut nemam. Jako nejhorsi vidim to, ze ve svym okoli mam chlapy, s kteryma bych do ty postele sla (kdybych nebyla zadana) a fakt me pritahujou, ale pritel ted najednou nic.. Doufam ze to prejde, ale nevim co s tim delat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejně problém jsem řešila...s přítelem chuť na bodu mrazu, kdežto z jednoho kolegy jsem byla úplně mimo a hnedka bych si to s ním rozdala :D je to taky o chemii atd :) no trvalo to takhle asi 2 měsíce a vztah s přítelem jsem vzdala, bylo tam ale víc faktorů. A jsem za to ráda :) ale neříkám, že je to vždy řešení, někdy jde jen o pobláznění, a je třeba odolat :) ono po 3 letech už je ten vztah, potažmo sex dost stereotypní a partneři se znají natolik dobře, že se ani nemají čím překvapit...

      Vymazat
    2. 3 roky rozhodně nejsou dlouho. Měl jsem přítelkyni přes 8let, sex jsme měli skoro denně a nikdy nebyl problém. měli jsme se brát. Teďka před pár měsíci poznala o 11let staršího Řeka a po vánocích se slovy, že potřebuje nějaký čas pro sebe se odstěhovala do jiného města a na fb si dává fotky jak se spolu cicmaj. Kdybych byl despota, alkoholik, mlátil jí nebo podváděl tak bych to pochopil. Ale po 8letech se jen kvůli pobláznění rozejít, nic neříct ani nepřiznat barvu je fakt ubohý. Dostala všechno co jsem jí na očích viděl, položil bych za ní život. Takhle jsem jen další z řady hodnej blbců co ztratil 8let života s ženskou co neví co chce. Zahodí vše co jsme 8let budovali, až si týpek užije mladý maso ztratí se nazpátek do řecka a jí zbudou oči pro pláč. V jeho věku kdyby byl co k čemu tak je dávno v chomoutu, takhle je jasné, že jde jen trofej z cest.

      Vymazat
    3. Jsem ten prvni anonym :) Diky za reakce..
      No me je jasny, ze je to o chemii, problem je ze kdyz jsme se poznali, tak to bylo uzasny, sex skvelej, lepsi jsem nezazila a vlastne i ted, kdyz k nemu dojde (bohuzel tak jednou za mesic, protoze jsem otravena z toho ze ma na me porad chut a snazi se me "dostat do postele" a pak se akorat pohadame..) tak je to perfektni. Jen proste zmizel takovej ten prvotni naboj :( A prave si myslim, ze tri roky nejsou tolik, aby to najednou vsechno zmizelo. Co delaji lidi kteri jsou spolu treba dvacet let?
      Ja ho mam strasne rada, rozejit se s nim nechci, je zlatej, ale proste radsi se mu jen stulim do naruce nez abych s nim spala...
      Posledni dobou casto potkavat jednoho kamarada, delsi dobu jsme se nevidali, ted byl na nekolika akcich kam jsem sla s prateli a toho bych chtela uplne neuveritelne. Samozrejme nechci narusovat soucasnej vztah, ale bojim se ze ulitnu :( Coz by bylo i dost hnusny vuci tomu kamaradovi, kterej je spis takovej ten stydlivej typ a bojim se, ze by se v tom citove angazoval, takze bych nakonec ublizila oboum..
      Jen jsem se potrebovala vypsat, omlouvam se ze tady tak spamuju ;)

      Vymazat
    4. Chápu, že ti vadí, že trochu dotírá, ale když ho prostě vzrušuješ a chce tě měla bys být ráda. Představ si to obráceně. Kdybys ty ho chtěla, vzrušoval tě a on by tě nechtěl, jak by ses cítila? Užírala by ses myšlenkama, že se mu nelíbíš, že máš tlustý stehna, celulitidu apod. co si ženský vymýšlejí a přitom to chlap absolutně nevnímá. A on si řekne, že když jste spolu 3 roky tak co má čekat za 10let? Sex jednou ročně? Vztah není samozřejmě o sexu, ale je nesmírně důležitý a pokud to neklape v posteli vždy to je problém. Je nesmysl se nutit, prostě Vám něco chybí respektive tobě. Pokud ho miluješ, máš ho ráda a pod. tak je fakt divný, že ho nechceš. Každý zažíváme stresy a všechno a ženy to vnímají více, ale bez sexu vám to fungovat nebude, pokud on tě chce. A musí se cítit špatně, proč ho odmítáš, zkuste si promluvit a vysvětli mu to. Ale rozumem se to stejně nespraví. Pokud to tam není tak to tam není. Fakt nevím co říct. Jako chlap to asi nechápu a nestalo se mi, že bych ženu nechtěl nebo s postupem času bych o ní ztrácel zájem. Ale pokud tě jiný chlap vzrušuje a chtěla by si to s ním tak je to zvláštní. Jen prostě chudák chlap, má tě rád, líbíš se mu, měla bys být ráda, že tě už dávno nepodvádí když s tebou nic není. A neví co má dělat, zda dělá něco špatně apod. Bohužel takto to většinou končí a defakto je to chyba ženy. Chlap se snaží, dělá první poslední a ty ho nechceš. Je hezké, že ho máš ráda, že je zlatej apod. ale pro chlapa je důkazem lásky sex. Mazlit se, obejmout a pod je hezké, ale pro mladýho kluka vztah bez sexu prostě není plnohodnotný. Neříkám mít sex denně, ale třeba 1x týdně to je naprosté minimum. A kluk do 25let věku chce určitě tak obden minimálně. Snaž se to aspoň kompenzovat viz rada výše nebo to prostě ukončit. Protože dlouho to fungovat nebude. Musí se fakt trápit, milovat někoho a nemoci s ním mít sex je fakt hrozný pocit.

      Vymazat
    5. Vis, clovek nemuze mit radost z neceho, co mu vadi. A myslim, ze by se mel snazit s tim neco delat - spolecne se mnou na tom pracovat. Jenze on si porad jen stezuje, ze ma malo sexu, coz sice chapu, ale tim to spis zhorsuje. Takovyhle reci me totiz fakt nevzrusujou. Snazila jsem se s nim o tom mluvit nekolikrat, nejak opatrne samozrejme, ale bez vysledku, kazdej mu navrh jak to zlepsit predem odsoudi a nakonec mi rekne, ze je to moje vina, protoze jsem byvala jeste tak pred pul rokem hodne naruziva a on si proste na sex nekolikrat denne zvyknul. Jako ja chapu, ze je mu to neprijemny, ale sakra, kdyby se ke mne takhle choval on (nemel by tolik chut na sex, slo by mu spis o tu vzajemnou intimitu), tak se snazim mu s tim pomoct (zvlast kdyz vim ze driv to bylo ok) a proste si to udelam sama rukou nebo vibratorem. Myslim, ze kdyz ma clovek nekoho rad, tak se mu snazi pomoct, a ne ze sobecky mysli jenom na sebe. Ja se nekolikrat "premohla", abych mu udelala radost, ale druhej den si stejne zase stezoval, takze to pro me postrada smysl.
      Navic si myslim ze je to tim, jak se ke mne chova, protoze presne jak jsi napsal - jinej chlap me vzrusuje, a i kdyz jsem treba sama doma, tak chut na sex proste mam a velkou. Masturbuju dost. Jenze jak prijde, uplne to zmizi. Ale on si mysli, ze ma ve vsem pravdu a nenecha si "vysvetlit", ze bych treba byla rada, kdyby se ke mne choval jinak.
      Zas si nemyslim, ze holky by postupem casu ztracely chut na sex - tak nejak vseobecne. Jenze chlapi se vetsinou na zacatku vztahu chovaj jinak. Jsou pozorni, snazi se, zajimaji se.. A kdyz to po nejaky dobe prestanou delat, nemuzou se divit, ze klesa i frekvence sexu. Jasne, taky jsem mela kamarada s kterym jsem "jenom spala", nepotrebuju k sexu lasku, ale kdyz uz je to partnerskej vztah, tak nejakou snahu z jeho strany ocekavam.
      A mimochodem - mam sex rada. Fakt dost. Takze s nim nebudu spat, nebudu mu kourit apod., kdyz na to nemam chut. Zkusila jsem to nekolikrat. Nejenze se nic nezmenilo (viz vyse), ale treba polykani se mi zacalo vylozene hnusit, zvedal se mi zaludek, i kdyz jsem to predtim milovala. Nutit se proste nemuzu. Kdyz jsem se do toho prestala nutit, chut se vratila, jenze to si zase on stezuje. Trochu zacarovanej kruh.

      Vymazat
    6. Dodatek: je "zlatej" v tom, ze me podporuje v tom, co chci delat, nebo ze treba se mnou klidne uvari veceri, pomuze mi s nadobim a tak. V tom mu nemuzu nic vycitat. Ale jinej zajem, viz vyse, z nej proste necitim.
      A uprimne - kdyby me podvadel INTELIGENTNE, tedy tak, ze bych se o tom nedozvedela, a tak, aby z toho nebyl prusvih (nemoc/dite), tak by mi to samozrejme nevadilo, ani by nemelo jak.
      A jeste - sex ze je dukaz lasky? Pro me tedy ne, pokud muzu mit sex i bez lasky. Ale i kdyby ano, nemuze ocekavat, ze mu "dam dukaz lasky" ve chvili, kdy on je nedava mne.
      Ale diky, aspon jsem si tu vic utridila myslenky :)

      Vymazat
    7. máš pravdu, prostě i když je zlatej tak k němu máš averzi. Pokud si nadržená a jakmile on přijde a uvidíš ho a všechno je najednou pryč tak to asi neprěmůžeš. Když chlap nemyslí je to problém. Je prostě mladej a nedochází mu to. A pokud se snažíš mu to vysvětlit, neznačit apod a on to prostě ignoruje, ještě se kvůli tomu pohádáte apod. tak tom není pomoci, když to on nechce pochopit a jen chce sex a kvalitní za každé situace tak ho odkopni. Musí pochopit, že ti musí dát lásku, umět se k tobě chovat a na základě toho ty budeš v pohodě a budeš zas jak stepní koza, defakto si za to může sám. A místo, aby ocenil, že se občas přemůžeš tak ještě má kecy, že to nebylo úplně ono tak se to nevyřeší. Samozřejmě nevím kolik vám je, ale pokud třeba do 25 je to nějaký studentík co žije u maminky tak takovýhle mladý ucha prostě netuší. Časem mu to snad dojde, ale když se nechce kvůli tobě změnit nebo se ti snažit porozumět tak to dlouhé trvání mít nebude. Je to asi drsný, ale bejt s chlapem jen kvůli tomu, že ti pomůže s nádobím nebo občas uvaří, to považuji za naprosto normální v partnerském životě. Chce to jen čas, někdo tě okouzlí a zároveň ti bude také pomáhat apod. Je spousta chlapů co si žen váží a snaží se vycítit a pochopit jejich potřeby a je s nima rozumná komunikace.

      Vymazat
  7. mám to úplně stejně .. prostě se mi nechce asi jsem lína nebo už nevím .. ale vidím že v tom nejsem sama :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líná na sex s někým koho milujete? Ach vy ženy, my vás opravdu nikdy nepochopíme. Můžeme vás jen milovat protože co nám zbývá.
      Nechci to paušalizovat, ale fakticky řečeno chcete 100% věrnost, ale šukat se Vám nechce. To je pokrytecké. Samozřejmě mě berte s nadsázkou, ale je to fakt.
      Projevem opravdové lásky by bylo, pokud ho máte rádi, ale sex nechcete tak mu kupte permanentku do bordelu. On se tam vybije, vyprázdní, doma nebude dotírat, bude hodnej jak beránek a všichni budou šťastný.

      Vymazat
  8. Tak to naštěstí neznám, možná jen minimálně a to musím být fakt unavená a vyčerpaná z celého dne. S přítelem jsme spolu 4 a půl roku a mohli by sme i 3x denně, doufám že to takto vydrží co nejdéle. Ono to bude nejspíš tou HA...zkus si dát alespoň tu pauzu mezi plátíčky a uvidíš.

    OdpovědětVymazat
  9. To může být tou HA. Taky jsem to tak měla, antinu jsem brala přes 4 roky až jsem začla pozorovat, že nemám vůbec chuť na sex, když už k tomu došlo, tak to bylo sice fajn, ale stejně se mi do toho nikdy nechtělo. Potom, co jsem vysadila, jsem byla zas jak stepní koza :-D je to přes rok, co HA neberu a jsem spokojená, už bych to nechtěla

    OdpovědětVymazat
  10. Snad to přejde. Já jsem s přítelem 5 let a chuť je pořád :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten gif s Katherine :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Po určitý době je to normální, že to opadne, ten chtíč. Důvodů může být několik, možná se vám to v posteli až tak nelíbí, a proto máte vsugerovanou představu, že to nechcete. Já to třeba nechtěla, protože jsem věděla, že moje polovička bude za 3 minuty hotová a šlus, vím, že je to tím a že jsem to prostě proto nechtěla... Další věc jsou hormony.. Ženské tělo pracuje tak, jak ho příroda stvořila, proč mají lidi chuť na sex? Protože je to pud rozmnožování.A kdy tento pud ustane? Až když dojde k oplodnění... A HA defakto způsobuje stav,kdy děloha je jakoby těhotná, vlastní hormony nefungují a je nastavený umělý cyklus...
    Takže, pokud nemusíte )jako že 99% nemusí), neberte HA...
    Další dobrý test je třeba si zkusit sednou k počítači na erotický chat (třeba, nebo do hospody) a prostě si nechat říkat nějaký sprosťárny, nebo kouknout na porno a Představovat si u toho sebe a nějakého hezouna, jestli při tom dostanete chuť na sex, je docela pravděpodobné, že problém je jinde, než v hormonech.

    Jinak já přestal brát prášky před měsíce a s odstupem času o tom píšu na blogu, co se změnilo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby se někdo chtěl podívat, nebo se zeptat..http://me-and-my-cats.blogspot.cz/2014/05/pokracovani-o-antikoncepci-navrat.html

      Vymazat
  13. A já zase chutě mám jen když jsem sama doma, jakmile jsme spolu na bytě, tak mě to přejde :D Ale doufám, že to je teď jen blbým obdobím, snad..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥