pondělí 7. dubna 2014

Piercing story II.

Další čtenářka se rozpovídala o tom, jaká je její zkušenost s piercingem.

Je večer, otvírám šampaňské a tak si říkám, že možná, když ho vypiji dostatek, tak se nebudu tak stydět a budu schopná Vám povyprávět moje ministory s piercingem v klitorisu, který jsem si pro jistotu nechala udělat 2x…
Všechno to začalo, když jsem byla ve 13ti v Anglii (teď je mi 21) a zaslechla jsem rozhovor dvou Češek, které si asi nebyly moc vědomy, že mluví nahlas víc, než by chtěly anebo prostě je nenapadlo, že v anglické „vesnici“ by jim někdo mohl vůbec česky rozumět. Nicméně jejich rozhovor se týkal všeho možného, co se dalo propíchnout a také toho, co už ony slečny propíchnuté měly. V ten moment jsem se poprvé dozvěděla o tom, že se i moje tamto dole dá nechat nějak propíchnout. Šokovaná a dělající, že jim radši nerozumím, jsem se radši hodně rychle vypařila z jejich blízkosti a nějaký takový piercing radši pustila z hlavy.
O dva roky později, jsem v létě dostala nápad, že si nechám propíchnout pupík a začala jsem hledat ten správný salon. Volba padla na Tattoo Lexus a rovnou jsem i shlížela jejich fotogalerii a narazila na piercing v klitorisu a jeho verze, tehdá už mi to nepřišlo nijak šílené, ale spíš jsem obdivovala ty ženy, které takhle na sebe nechaly sáhnout, a pomalu se mi tento nápad začínal líbit.
O další dva roky později, jsem dostala další nápad, který se mi hodně líbil a to piercing v jazyku. Opět jsem šla do stejného salonu a opět předtím sjela jejich galerii a pak to přišlo. Rozhodla jsem se, že až mi bude 18, nechám si klitoris propíchnout (vertikálně), navíc se mi i ve stejný čas zalíbilo tetování na podbříšek (chápejte – hodně hodně nízko na podbříšek) a začala  jsem uvažovat i o tom a sbírat odvahu.
Když jsem si po 18tých narozeninách šla tento slavný piercing nechat udělat, byla jsem hodně nervózní a byla jsem vyklepaná. Nikoho jsem s sebou neměla, pač jsem to chtěla uchovat v tajnosti a tak jsem sbírala odvahu a nakonec jsem neutekla. Všechno probíhalo asi takto: přišla jsem, řekla jsem, co bych asi tak chtěla (pán, co mě obsluhoval na mě ani nevykulil oči – do teď to nechápu) a rovnou jsme vybrali náušnici – vybrala jsem si ten nejmenší banánek s růžovýma kamínkama a za hodinu jsem se vrátila (vše se muselo vysterilizovat). Vzala jsem si na to inteligentně sukni (za což, se doteď chválím), takže jsem jen sundala kalhotky a sedla si na polohovací křeslo a čekala na pokyny, typu, teď roztáhni nohy, vydrž, nakreslím si tam tečky (aby to nedejbože bylo křivě) a pak přišla ta slavná věta, teď čekej bolest. Nijak strašnou bolest jsem necítila (ale to je hodně individuální) – dala by se srovnat s piercingem v břichu a za minutu bylo hotovo. Ranka mi moc nekrvácela, jen po propíchnutí, než se stačily žilky stáhnout, co ale bylo horší, tak otok. U piercingu se vždy musí počítat s otokem a ani u tohoto to nebylo výjimkou, jenže klitoris mám citlivý už i tak dost a teď to ještě nabralo na větší intenzitě.
O piercing jsem se starala klasicky, desinfikovala pokaždé, co jsem šla na záchod a byla opatrná. Prvních 14 dnů nic moc, to musím opravdu přiznat, hojí se to pomalu a je to velice citlivé ještě další 2 měsíce. Pak však nastane zlom a všechny nepříjemnosti s tím spojené odezní. Rozhodně bych první dva měsíce sex nedoporučila. 1. docela to bolí a klitoris je citlivý, 2. můžete si piercing vytrhnout, jak ještě kůže není zahojená a 3. hrozí zanícení.
Když jsem si piercing nechávala dělat, tak jsem přítele neměla, takže se mi piercing hezky zahojil. Když jsem si ale přítele našla, tak ho čekalo nemilé překvapení, k mému údivu moji ozdobu nesnášel. Nelíbila se mu, prý mu i zavazela a tak mi ji jednoho krásného večera prostě vyndal. Myslela jsem si, že ji pak nasadím zpátky, ale omyl. Později jsem se někde dočetla, že jakmile tento piercing vyndáte (a hned nezandáte – třeba výměna  - je lepší když to necháte na někom jiném, přece jen Vám tam lépe vidí :D), tak už ho nedáte nazpátek. Takže jsem si dírku po piercingu nechala zarůst a za pár měsíců šla znova (boyfriend už byl exboyfriend). Stejný salon, stejný postup, akorát méně bolesti a krve a rychlejší doba hojení.
Teď přeskočím tu dobu samoty a vrhnu se na další pánský názor. Můj další přítel byl z piercingu doslova nadšený. V životě totiž neviděl, že by ho měla normální ženská a pohled na něj si užíval. Rád si s ním hrál a rozhodně to bylo takové zpestření našeho milostného života.
Můj pohled na věc byl a je as takový. Rozhodně bych si něco takového sama znovu dobře rozmyslela a dala si záležet, aby to bylo čistě moje rozhodnutí a nápad si takový piercing udělat. Já si ho nechávala dělat z důvodu, že se mi moc líbil a opravdu ho chtěla. Určitě Vás zajímá to nejdůležitější a to, jaké je to s piercingem v posteli. Některé z nás, říkají že klitorální orgasmus je daleko lepší a snadněji dosažitelný. Já se řadím do skupiny druhé, pro které piercing zůstal jen ozdobou a takovým vizuálním zpestřením. Sex před i po je stejný, stejně tak i citlivost (měla jsem docela strach, že o citlivost přijdu). Jediná jeho nevýhoda, je že se za něj nesmí tahat (statně jako za všechny piercingy), pak to totiž trošku bolí a občas se třeba při sexu blbě posunul/vytáhnul. S nošením kalhotek nebo uplých džínů problém nemám, ani se nijak piercing netře, nebo není nijak nepříjemný či mně nevzrušuje. Co se ale pro mne změnilo hodně, byl můj nahý odraz v zrcadle. Najednou už tam totiž nestála ta 18ti letá slečna, ale žena, která se dokázala pro toto rozhodnout a dokonce si pak nechala udělat malé srdíčko na pravou část podbřísku (asi 3cm nad stydkou kostí) a připadá si taj sexy. Uvědomila jsem si, že ta „linie“ od jazyku až po můj klitoris, je zatraceně sexy – i pro mne a moje malé srdíčko, se kterým jsem se inspirovala v nějakém pornu, je třešničkou na dortu a k té vyčuhující růžové ozdůbce fakt sekne.
Můj závěr je, že bych do piercingu šla znovu a znovu a znovu. Jasně počítám s tím, že si ho jednoho krásného dne vyndám (ten nastane, až budu chtít dítě), ale do té doby, si jeho přítomnost budu užívat.


4 komentáře:

  1. Více lidí by mělo brát zdobení těla jako ty. Příjemné počtění :)

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat, zda neměl nějaké připomínky tvůj gynekolog? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, ani se nijak blbě paní doktorka nekoukala

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥