pondělí 14. dubna 2014

Povídka

Dnes povídka pro fanoušky análního šperku:

Po roce vážnějšího vztahu jsem byla svým partnerem pozvána na romantickou, intimní večeři do nádherné restaurace.
Mám stanoven den a hodinu, kdy mě můj princ vyzvedne.
Od rána blázním s přípravami, koupila jsem si vhodné šaty, došla si udělat nové nehty na rukou a nohou, jelikož začínaly být poměrně odrostlé. Chci být na večer pro toho svého ta nej, cítit se opravdu dobře a vyvolat i trochu závisti od ostatních sokyň ženského pohlaví.
Mám ráda, když na mě koukají chlapi jiných žen a ony mě probodávají pohledem.
Doma se připravuji na velký večer dostatečně s předstihem.
Se zasychající pleťovou maskou na obličeji si depiluji většinu chloupků na těle pak se sprchuji, pečlivě vydrhnu intimní partie a několikrát si zrcátkem kontroluju, zda někde nezůstal neposedný chloupek. Občas mi jich pár zůstane trčet na hrázi mezi pipinkou a zadečkovou dírkou. Přítel mě za ně pak tahá a dělá si ze mě srandu.
Použila jsem tělový peeling, peeling nohou, myju vlasy.
Následně po osušení hydratuji celé tělo krémem, čistím zuby a jazyk, včetně použití mezizubního kartáčku a dentální nitě, vyplachuji ústní vodou a připadám si jak znovuzrozená, hladká a jemná jak miminko.
Trocha nudistického promenádování před velkým zrcadlem a fakt si hnedka přijdu neodolatelná.
S oblékáním začínám trochu netradičně. Nagelovaným prstíkem si zajíždím do zadečku a trochu ho roztahuji. Vsunuji anální šperk se Swarovski krystalem v barvě fuchsia, abych byla hezky připravena na intimní chvilku, která pravděpodobně přijde hnedka po večeři, kdyby ne, pohraju si sama.

Pečlivě vybírám outfit, krásné krajkové kalhotky, koktejlové šaty, sexy punčošky samodržky, lesklé lodičky na podpatku. Dolaďuji účes a stříkám na sebe parfém.
Mám ještě pár minut, odbíhám na malou a při tom kontroluji, zda je šperk na svém místě.
Začínám být dost nadržená a přitom večer ještě ani nezačal.

Muž volá, že je v taxíku a již je před domem, vyzvedne mě u vchodových dveří a nasedáme do kočáru.
Se svým malým kovovým, třpytivým tajemstvím se jen vznáším a očekávám sexuálně nabytý večer. Občas se trochu uculuji a partner moc nechápe proč, ale může na mě oči nechat.

Jsem dneska taková jiná než obvykle a přesto není schopen identifikovat co se děje, ale moc se mu to líbí.

Úžasná večeře probíhá dle očekávání, šperk se občas při poposednutí či stažení svalů pohne a neustále udržuje moje intimní partie ve velice pohotovostním, nadrženém a hlavně vlhkém stavu.
V lepších restauracích jsou na stolech bílé ubrusy, které sahají vždy až na zem, to si vysloveně říká o vyzutí se z lodičky a trochu si nohou pohrát s partnerem.
Cítím jak je přítel vzrušený a že ta jeho kláda by chtěla ven z kalhot.
Sexuální napětí by se dalo krájet o oba se již sotva držíme, ale jsou tu lidi a oba víme, že si to nemůžeme rozdat tady na stole, i když by to bylo prima.



Trochu se klidníme při konzumaci dezertu, ale mlsně na sebe hledíme.
Konečně platíme a můžeme se vytratit.
Voláme taxi a těšíme se domů.
Oba jsme celou cestu domu už plni očekávání, co bude.
Ihned po příchodu do domu se na sebe v hale vrháme.
Líbáme se, přes kalhoty mu rukou přejíždím po jeho mužské chloubě, která je již natlakovaná jak papiňák a čeká na vypuštění.
Než jsem mrkla, mám ze šatů vysvobozená prsa a vidím, jak mi je začíná zběsile hladit, laskat a sát. Ten je pořádně nadrženej.

Postupně se přesouváme ke gauči. Vyhrne mi šaty a po rychlém průzkumu a několika málo pusinkách na obě půlky mi stahuje kalhotky, roztahuje zadeček a v tom uvidí tu nádheru.
Ozdobenou dírku a naprosto mokrou kundičku. Chudák neví kam skočit dřív.
Začne jazykem ochutnávat moje tělo a nemůže se nabažit šťávy, laská pysky, hraje si s čokodirkou, která již netrpělivě čeká na svoji velkou chvíli.
Šperk se v ní krásně blyští, protože je potřísněn zbytky silikonového lubrikantu, kterým je zadeček krásně promazán, aby byl připraven na jízdu svého života.
Během laskání muž vyndává šperk a já si ho vkládám do úst a cítím jak je z mého nitra úplně horký.
(V hlavě mi probleskne informace ze školy o rektálních teploměrech, které se používají pro nejpřesnější určení teploty lidského těla, protože v zadečku je prakticky maximální možná tělesná teplota)

Vracím šperk na své místo a jdu vysvobodit ze zajetí jeho poklopce penis, který je již po tom všem obrovský, horký a žilnatý. Vkládám si ho do pusy a cítím jak je lehce slaný od jeho kapičky lásky, kterých uronil za tu dobu několik.
Pulzuje v něm a s vypětím se drží jen tak tak na krajíčku s orgasmem. Nechám ho radši trochu uklidnit, aby nebylo rychle po všem.
Muž se chvilku věnuje mým dolním partiím a opět vyndává šperk, labužnicky ho olizuje a po chvíli mi začíná lízat zadní vrátka. Jazykem zajíždí hezky hluboko dovnitř a ven.
Pomáhám si rukou na klitorisu a po chvilce již slastně vířím v orgasmu.
Muž zkouší zadeček ještě nasliněným prstem a pak vrací šperk na své místo.

Již se nezdržujeme svlékáním, opírá mě o zeď a prudce vstupuje zezadu, drží mě kolem prsou, za krk a mohutně přiráží.
Cítím jak je jeho penis horký a tvrdý a že šperk odvádí svou práci v druhém vchodě, stimuluje svým pohybem hráz a dává penisu oporu z druhé strany o to je prožitek intenzivnější.
Vzrušením sténám a ruku mám střídavě na svém klíně nebo udávám tempo držením partnera za zadek.
Další orgasmus je tu……..
Po zvolnění tempa se přesouváme do postele, kde si nasedám na partnera, aby si trochu odpočinul.
Prohýbám se dozadu, aby měl hezký výhled, kterému vévodí prsa.
Po chvíli se nakláním k partnerovi, líbám ho, pomalinku na něm nadále jezdím a jednou rukou ho během líbání hladím po vlasech a druhou si nenápadně vyndávám ze zadečku šperk.
Lehce se nadzvedávám, aby penis vyklouzl ven. Beru ho do ruky a cítím jak je od jeho a hlavně mých šťáv celý mokrý, na jeho kalhotech vidím jakou spoušť ta moje nenasytná, nadržená a celý večer slintající kamarádka udělala.
Sevřenou rukou mu honím ptáka od špičky až po kořen, aby byl šťávami rovnoměrně namazán. Pomalinku se nadzvedávám a vkládám si jeho penis do zadečku.
Cítím, jak se penis prodírá mým těsným svěračem dál a dál hlubokou do konečníku.
Chce se mi kvičet jak malá holka. Né bolestí, ale slastí a pocitem naplnění.
Je to jako po celém dni odříkání si velké potřeby a následné až orgasmické úlevy když se konečně vyprázdníte. S tím rozdílem, že tento stav je trošku jiný, delší a lepší.
Je obrovský a horký pomyslím si. Začínám přirážet a pohyb je čím dál tím snazší. Zadeček se přizpůsobil a tempo začíná zrychlovat.
Vidím, jak se můj chlap pode mnou svíjí a vře to v něm. Vím, že pokud bych pokračovala v tomto tempu tak dlouho nevydrží.
Zvolňuji a sesedám. Chci si ho vzít do pusy. Ještě nikdy jsem neochutnala jaké to je. Přece jen je to poprvé a strkat si do pusy něco co jsem měla v zadku……..?
Partner se na mě dívá a to mě ještě více vzrušuje a dodává odvahy, říkám si: on mě tam taky lízal a jazyk měl vevnitř, zatím žije a vypadal spokojeně, a že ho to fakt rajcuje.


Žádné viditelné stopy na něm nejsou, beru si ho do pusy a bez většího zaváhání začínám kouřit. Prvotní chuť je zvláštní kombinace mých šťáv, na které jsem zvyklá, sekretu z penisu a místy trochu nasládlá.
Po chvíli je chuť taková na jakou jsem zvyklá. Ještě ho vyndám a jazykem mu několikrát přejíždím od kořene přes uzdičku až po špičku.
Ulehám na záda a partner se po polibku na ústa nade mnou tyčí, je vidět jak je natěšený. Svaly mu jen hrají a jeho pevné tělo je napumpované testosteronem a krví k prasknutí.
Jazykem mi několikrát pomalu a důkladně přejede od řiťky až po klitoris. Poklepe penisem na lasturku a vsouvá dovnitř jeskyňky, která teďka měla chvíli odpočinek.
Pomalinku přiráží a volí volnější tempo, ví, že by rychlejší akci nevydržel a hnedka by se udělal.
Po chvilce vyndává svůj úd ven a podkládá mi pánev polštářem.
Přesně vím, co bude a nemůžu se dočkat.
Roztahuji pokrčené nohy. On se sklání a jazykem zajíždí do mojí kakaové dírky.
Sliní si palec a něžně mi začíná masírovat klitoris.
V druhé ruce svírá svůj nástroj a pomalinku ho vsouvá do zadečku, vidí, jak se prohýbám v zádech a jdu mu naproti. Pořádně se napichuji.
Už je vevnitř úplně celej a začíná zrychlovat své přírazy a dráždění klitorisu.
Hekám jako zkušená pornoherečka, nevím, odkud se to ze mě bere, nemůžu přestat, nejde to!
Hlavně ať mě nepřestává šukat. Je to úžasný. Jsem jeho anální děvka.
Vidí, jak to na mě opět jde. Úplně sebou šiju, volí konstantní tempo, nadále pokračuje v přírazech a dráždění palcem. Kvičím už jak prase při porážce.
Je to tady, svíjím se, vzdychám a on cítí jak ho orgasmickými stahy můj svěrač rytmicky stahuje.
To byl můj nejlepší orgasmus v životě.
Už to na něj jde taky.
Párkrát přiráží a vidím, že každou chvíli bude. Jsem připravená.
Vyndává ho a snaží se dostat trochu do lepší pozice nad moje prsa. Teďka je moje chvíle.
Beru ho rychle do své nasliněné ruky, otvírám pusinku a vyplazuji jazýček.
Plna hormonů ze svého božského, nadpozemského orgasmu mu honím jak smyslů zbavená. První dávka jeho horké nálože letí až za mě a po cestě nechala stopu od prsou, přes pusinku až do vlasů.
Beru si ho blíže k puse a vidím, jak se mi proud sperma valí na jazyk. Vkládám si ho do pusy a ochutnávám jeho životadárnou tekutinu, která stéká po mém jazyku až do krku.
Mám toho plnou pusu, je horké a trochu slaně nahořklé. Miluji to, připomíná mi chuť kaviáru.
Polykám a snažím se vysát z penisu poslední kapičku.
Muž se sklání a dává mi hluboký polibek, snad chce taky ochutnat, alespoň zbytky pomyslím si, ale vím, že jsem mu nic nenechala, v tomhle jsem trochu sobecká.
Natahuji se pro skleničku šampusu, kterou mám na stolku.
Dobrý a čerstvý kaviár přímo od zdroje se přece musí zapít šampusem.
Znaveni uleháme bok po boku.

Staňte se fanouškem análního šperku.






15 komentářů:

  1. Dobré :) Já si na tu chuť kaviáru asi nikdy nezvyknu :( někdy to překousnu ale je mi z toho na blití :( kaviar jsem jeste nemela xD

    OdpovědětVymazat
  2. Suchou mě to tedy nenechalo a chlapa zrovna žádného nemám :(

    OdpovědětVymazat
  3. "na jeho kalhotech vidím jakou spoušť ta moje nenasytná, nadržená a celý večer slintající kamarádka udělala"- úžasná věta :D úžasný článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Popravdě, pěkná blbost.
    Jednak těžko rozdýchávám výrazy jako pipinka a zadečková dírka, případně čokodírka a slintající kamarádka... Ale to je třeba jen můj osobní problém.
    Úvodní popis toho, jak si slečna čistí zuby dentální nití mě taky moc nenažhavil, přestože je fajn, že je čistotná.
    Celkem velká nesrovnalost je v tom, že sice na začátku bere do pusy anální šperk, ale pak, když ho má kouřit, tvrdí, že nic co měla v zadku ještě nikdy neochutnala... To mě vysloveně praštilo do očí.
    Sexuálně nabytý večer snad ani nemusím komentovat.
    Finále zaměřené výhradně na sex ujde, ale zas žádný zázrak. Zatímco Vanilopka podle mě píše skvěle, tohle je celkem ubohý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tys to teda zdrbla tak snad příště si počteme nějaký tvůj výtvor :D
      Mně se to líbilo, ale každému sedne něco jiného.

      Vymazat
    2. Moje výtvory jsou pro běžné čtenáře asi moc pošahané... Ale dobře, proč ne.

      Vymazat
    3. Tak to mě zajímá, když je tohle podle tebe ubohý

      Vymazat
    4. Já bych spíš řekla, že každému se líbí jiný styl psaní a to je asi normální. Stejně tak jako co člověk, to jiná "tvorba". Mě osobně trvá dlouho než najdu povídku, kde mi sedí použitá slova, vzruší mě, dočtu jí a vlastně než něco vůbec číst začnu..
      ;)

      Vymazat
  5. to nepsala vanilopka, že ne?.... povídky obecně miluju, ale abych pravdu řekla, tohleto jsme přestala číst po deseti řádcích, pak přeskočila o kousek dál ale ani tam nic. :( u čtení jsem přemýšlela, jestli to už skončí...

    OdpovědětVymazat
  6. nene, tuhle povídku jsem nepsala já;)

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu je znát, že jsi to nespala ty. Píšeš mnohem lépe, tahle povídka mi doslova vadila.

    OdpovědětVymazat
  8. Vanilopko, píšeš mnohem líp :) Tady mi docela vadila volba slov.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥