pátek 4. dubna 2014

Piercing story I.

Jak jsem slíbila, dnes příběh čtenářky o tom, jak a proč si nechala dát intimní piercing.

Takže pro začátek, je mi 26 let, piercing jsem si nechala dělat někdy v listopadu 2012. Byla jsem po těžkém rozchodu a bylo mi na nic. Připadala jsem si jako poslední z posledních a nějakým způsobem jsem si chtěla asi zvednout sebevědomí a získat zpět lepší pohled na svět. Seděla jsem v práci a brouzdala po netu a nějakým způsobem narazila na foto piercingu ve venušině pahorku - říká se mu christina. Strašně se mi to líbilo a ještě ten den se objednala v salonu na píchnutí. Měla jsem už za sebou dva piercingy (brada a jazyk), takže žádná žhavá novinka to nebyla. Každopádně jsem se šíleně těšila. 
První návštěva v salonu byla fajn, bylo 9 ráno a piercer byl profík jak má bejt. Doporučil mi, ať si tam nechám dát klasický banánek, co se třeba dává do pupíku. Tak se taky stalo, celej zákrok proběhl v duchu poloviční gynekologie - roztáhneš nožky, místo se potře dezinfekcí (rozhodně ne lokálním anestetikem), zaměří se vpich a šup, hotovo je to tam, ani jsem nevěděla že se něco děje. Hojilo se to docela rychle a dobře, ale musí se opatrně, aby se nezavadilo třeba prádlem nebo při sexu... 
Během dvou měsíců mi ovšem naušnici tělo vyloučilo. To se někdy stává. Takže po domluvě s piercerem jsem šla na druhý vpich - po tom, co se původní úplně zahojil. Tentokrát jsem si na to ovšem objednala svou naušnici, klasickou dlouhou činku z bioplastu, kterou tělo nevyloučí. 
Tentokrát se jednalo o mnohem hlubší vpich, mnohem delší. Po zaměření, kdy mi jehla vjela do těla jsem sebou ovšem krapet trhla a jehla zajela do poloviny zpět pod kůži. Takže jsou měla dvě možnosti - buď půjde jehla úplně ven a píchne se to znovu, nebo se druhá jehla protlačí tou první. Zvolila jsem druhou možnost. No co mám povídat, bolest jako kráva, ale když se na to dívám zpětně, zažila jsem horší věci.
Každopádně v globále se mi to hojilo asi rok, člověk na to musí pořád dávat pozor, ale za ten efekt to stojí. Jednu chvíli už jsem váhala, že to vyndám, ale zvládla jsem to a vydržela. Když se na to dívám zpětně, nevím jestli bych na to znovu šla. Už to beru jako jasnou součást mýho těla a neberu to jako něco zvláštního, ale taky už nic moc extra, zevšední to prostě. 
A jsem ráda, že jsem musela jít na to píchnutí znova. Jednak je to mnohem hezčí, než ten původní banán, ten fakt patří do pupíku a skrz tu bolest mám pocit, že si to víc zasloužím. 
Partnerům se to vždycky líbilo, ještě pořád je to svým způsobem ojedinělá věc, každá druhá holka má tetování nad zadkem nebo piercing v nose, ale tam dole ne. 
Nejde jen o intimní piercing, ale celkově o zdobení těla - člověk by k tomu měl přistupovat velmi zodpovědně a osobně, dělat to jen pro sebe. Pokud by nějaká slečna chtěla piercing, protože se to líbí hlavně příteli, tak to je špatně. 
Pro mě osobně je tenhle kus železa připomínkou těžkýho životního období, kdy jsem se musela pořádně nadechnout a jít dál. 
Zároveň jsem nechtěla nic stimulujícího nebo hodně invazivního, jako třeba vpich na klitorisu apod., christina mi přijde decentní a stylová. I když v porovnání s ostatními vpichy se hojí obtížně, protože se bodá hluboko pod kůži. 
A ještě něco: byla jsem překvapená, že ne každý salon tento druh piercingu píchá, musela jsem skutečně hledat. Ale zase se to vyplatí, v žádném případě nic takového by lidé neměli dělat u poloprofíků, doma apod!!! Hygiena a zdraví na prvním místě!!! 
V krajkovém prádle to vypadá božsky, přes upnuté plavky je to vidět, takže nosím šortky - mám ráda extravaganci, ale tohle je pro mě intimní záležitost a nemusí celá plovárna vidět, kde co mám... 
Do budoucna bych chtěla ještě píchnout bradavky, ale k tomu bude asi muset přijít zase nějakej životní zlom. 


Tenhle obrázek mě inspiroval






8 komentářů:

  1. ty jo, klobou dolů za odvahu :) já bych na to byla nejspíš srab na tak citlivým místě.. jinak do teď jsem tento druh "zdobení se" brala jen jako to, co nějakej šílenec prostě má - rozhodně jsem to neodsuzovala, nepřišlo mi to nijak odporné, ale když vidím tenhle obrázek, strašně se mi to líbí a nejradši bych to měla taky !! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo, ten obrázok je dobrý. páči sa mi to, ale osobne by som na to nešla. v tomto smere skúšam akurát rôzne "strihy" a to mi stačí :D

    OdpovědětVymazat
  3. mám píchnutý bradavky,teda teď už jen jednu,druhou mi tělo nepřijalo :D píchala jsem si to sama a bez problému :) a když mi přítel dráždí bradavku,je to rozkoš :))

    OdpovědětVymazat
  4. Mám taky :) vypadá to fakt krásně..
    A potkal mě stejný problém takže musím na přepíchnutí

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je super .. taky mě to láká ale nemám na to odvahu .. bradavky bych ale jednou chtěla určitě :D

    OdpovědětVymazat
  6. Moje "kámoška" mě bolí jen to čtu :D Takže krásný, ale já bych na to neměla "koule" :D

    OdpovědětVymazat
  7. Kolik to tak přibližně stojí? :) a jak je to pak s chloupky? nezarůstají nějak okolo piercingu? :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥