středa 30. dubna 2014

"Zakázaný" sex při menstruaci

Někdo ho zkusil, někdo ho dělá pravidelně, jiným se jen ta představa hnusí. Máte mít sex při menstruaci?
Já jsem zjistila, že takový sex má svoje výhody i nevýhody a pokud vás to láká, říkám, že není na škodu si to zkusit. Díky tomu, že je vaše tělo extrémně citlivé, hormony se bouří a všechny sliznice uvnitř jsou zduřelé a mnohem intenzivněji vše vnímají. 

Samozřejmě, jsou dny, kdy se cítíme hrozně, bolí nás podbřišek, nemáme na nic náladu a ještě k tomu by měl být sex? Sama jsem se do toho v prvních dnech nikdy nepustila a to právě z těchto důvodů, navíc intenzita krvácení v prvních dnech může být sexu spíš na škodu (vše je až příliš "vlhké", tření nemusíte vůbec cítit). Každopádně pak jsem to jednou zkusila, už téměř ke konci a byl to skvělý zážitek. 
Možná už jste si zažily pár orgasmů během těhle dní díky masturbaci. Poslední dobou, když beru HA a pauzy dělám jen minimálně už to tak nemám, ale dřív jsem měla během menstruace vážně šílenou chuť. Taky jsem zjistila, že po orgasmu se tělo uvolní a křeče v břiše odeznívají, takže je to mnohem lepší pomoc než ibalgin.
Když už u vás převládá touha to zkusit přichází na řadu ta estetická věc, jasně, někomu to nevadí, někdo to přímo miluje a krev ať už je kdekoli pro ně není problém. Můj sex probíhal ve sprše, jednoduše jsem vytáhla tampon hodila ho do koše a hned se vrhla na sex pod proudem vody. Krev v tomhle případě není ani vidět a nemusíte se stresovat. Navíc není jisté, že vůbec krvácet budete, protože to tak není pořád ale jen v intervalech. A nebo je pak ještě jedna možnost, tmavé cokoli, co si pod sebe dáte, ručník nebo prostěradlo. Osobně mi vždy tahle možnost přišla trochu nevhodná, do doby, než jsem zjistila, že je možné si koupit latexové prostěradlo, které se pak normálně umyje horkou vodou.
Neříkám, že je to pro každého, to asi zase ne. Ale může to být docela zajímavá zkušenost. Několikrát se mi také stalo, že jsem už prostě menstruaci "neměla", vážně ne. Celý den nic a tak jsem se s chutí na sex vrhla, když jsem to pak během sexu zase dostala, už jsem to nechala být.


Také jsem zkusila sex s tamponem, sice jsem četla, že se to dělat nemá, ale nechala jsem ho tam a držela šňůrku, zpětně to vidím jako dost velkou hloupost. Nejen že to nebylo nic příjemného, nevím co by se stalo,kdyby se mi tampon v těle otočil a on ho zatlačil někam hlouběji. K tomuhle účelu slouží tampony, které se dají normálně během menstruace na sex používat.  Tuhle malou houbičku do sebe prostě zasunete, ona absorbuje všechnu krev jako klasický tampon a potom ji zase vyndáte. Je měkká, poddajná, bez provázku a on nic nepozná. Prodávají se v různých provedení a třeba dokonce i vlhčené pro lepší zavádění. Původně je používaly hlavně prostitutky, aby mohly svojí práci vykonávat trvale a nikdo nic nepoznal. Různým hrátkám se nemusíte během svých dnů vyhýbat, i s obyčejným tamponem se vám může věnovat, nemusí přece nutně pronikat dovnitř.

Moje kamarádka mi řekla, že běžně sex v tomhle období mají. Vidí se jednou za čas a když už do toho menstruace vleze nenechají si přece zajít chuť, dokonce jí dělá i orál. Představa toho, že mě líže v takovém stavu už není nic pro mě, ale chápu, že když dojde k překročení nějakých zábran, které v sobě logicky máme může to být silný zážitek. Nemá cenu odsuzovat sex během menstruace, někomu vadí, jiný na něj naopak nedá dopustit a možná, když si ho jednou zažijete úplně změníte názor.


16 komentářů:

  1. Při menstruaci mám jednou chuť podruhé zase ne.. Každopádně když mám, jdu do toho. Je skvělé jak moc mám citlivá prsa. Řešíme to ve sprše, nebo pod sebe něco dáme. Nevadí to mě sní příteli. Občas se mi ale stává, že pří a chvíli po orgasmu mi bolí podbřiško.. Jakoby minutová křeč a pak to odezní. Nedokážu říct, jestli to bolí, ale je to jiné.. Každopádně je zo vždy tak dobrý zážitek že se do toho pouštím znovu a znovu.

    OdpovědětVymazat
  2. Při mestruaci, hlavně tedy od vysazení HA a zpravidelnění cyklu., jsem bývala vždycky nejnadrženější :) během prvních pár dnů jsme se holt věnovali sobě navzájem (+ tampon, prostě se tato partie vynechávala), v těch dalších dnech na tom nevidím nic špatného, tuplem v těch úplně posledních, kdy už jde jen o špinění. Mému chlapovi to nikdy nevadilo, jen jsem to raději vždy oznámila předem, aby věděl ;-) Teď jsem tedy těhotná, tak se mě menstruace nějakou dobu netýká a asi ještě chvíli týkat nebude :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky provozujeme sex při menstruaci. Ale jednou se stalo, že na něm měl od šňůrky rýhu. A prý to bolelo :/

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsme na to s přítelem skočili, nevadilo mu to, sice to byo ke konci ale i tak.. ale nepamatuju si jestli to bylo lepší než jindy. Píšeš, že sex ve sprše - mě se to nelíbí protože jsem vždycky strašně suchá, to se ti nestává?

    OdpovědětVymazat
  5. Mám to jako tvá kamarádka, vidíme se jednou za sto let, tak by byla fakt škoda to zazdít nějakou menstruací. Naštěstí to ještě nikdy nevyšlo na ty první nejhorší dny, ale dost často se mi stává to, že to "už nemám" a tím sexem se to nějak uvolní a pak to zas ještě pár hodin mám. Když se to stalo poprvé trochu jsem koukala a přítel se vyděsil, že mi to způsobil on :D Teď už předem varuju, že se to může stát zas :D

    OdpovědětVymazat
  6. Také si mi velmi často stává, že mám sex 2 dny po menstruaci a po sexu začnu znova slabě krvácet :D

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsme to už párkrát praktikovali, omýt studenou vodou, pod sebe hodit ručník , pač nějaká ta kapička ujede.. Jednou mi dokonce dělal i orál nevědomky. taky to bylo 2 dny po skončení a on měl nějaký touhy, pak když jsme skončili, tak se teprve podívala, co to udělalo za spoušť( zrovna to trvalo hoodně dlouho). Po cestě do koupelny byli zamnou kapičky krve. Ale přítel nic nekonstatoval....

    OdpovědětVymazat
  8. Nepřijde mi na tom nic divného. Dělali jsme to s přítelem takhle od začátku bez zábran jestli mám měsíčky a nebo ne. A i orální sex. Většinou mi dráždí klitoris jazyk a ten pokud používáš tampony tak od krve neni

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Me by treba zajimalo, jak ten tamponek vytahnes nebo jak daleko se dava:) jeste jsem to pritom nezkousela ale chtela bych zkusit ten tamponek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě si tam šáhneš. V určitém úhlu posedu to není zas tak daleko - jak pro vložení co nejdál, tak pro vytažení.

      Vymazat
  11. to mě taky zajímá jak se to pak vytahuje

    OdpovědětVymazat
  12. Příteli to nevadí, takže sex během menstruace klidně :) A jako bys mi četla myšlenky Vanilopko - zrovna jsem před pár dny uvažovala, že by nemusel být špatný článek právě na toto téma :)

    OdpovědětVymazat
  13. Provozujeme pravidelne a nemame s tim problem :) Vetsinou teda "jen tak", ale obcas si vezmu i soft tampon. Kazdopadne nemam ani v prvnich dnech nijak sinlou menstruaci, takze je maximalne od krve, ale ze by nejak tekla "okolo" se nam nestalo.
    Ale souhlasim s tim, co tu psaly ostatni - kdyz mame sex chvili (den, dva) po skonceni menstruace nebo naopak chvili pred zacatkem, tak zacnu jeste/uz slabe krvacet,
    Mimochodem, kdyby ti klasicky tampon zustal uvnitr, vytahnes ho uplne stejne jako vytahnes ty soft tampony, zadny strach :)

    OdpovědětVymazat
  14. "Ke konci" to jde úplně v pohodě, taky to provozujem. Většinou se krev ani neobjeví, jak píšeš. Spíš až chvíli po tom začnu krvácet. Ale určitě se nemáte čeho bát. :D je to vlastně ještě silnější prožitek.

    OdpovědětVymazat
  15. Výborný na sex při menstruaci je menstruační kelímek....Je to silikonový kalíšek, co se zavádí jako tampon..a je měkký a poddajný a tak Vám ani penisu neublíží a na orární sex je naprosto super!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥